2777
2789
عنوان

احساس میکنم داره خیانت میکنه💔

550 بازدید | 31 پست

وقتایی ک پیشمه به هیچ وجه گوشیش رو دست من نمیده 

ما شبها با هم حرف می‌زنیم بقیه روز اون سرکار هس منم درس دارم اما خب کار اون زودتر از درس من تموم میشه و من حدود، 10 بهش پیام میدم حدود15 روز هس هر وقت آن میشم میگه کار دارم یک یا دو ساعت غیب میشه بعدم یکم حرف میزنه یا باز میگه کار دارم یاخوابش میاد من فکرم سمت خوبی نمیره و این مدت هم کادو زیاد برام می‌خره توجهش هم بیش از حده حتی بحثمون هم بشه حق رو ب من میده و قربونم میره 

چرا اینجا وقتی کم میارید میگید من ک با تو نبودم با استارتر بودم😂🤣اوکی پس کامنت نزار جنبه شنیدن انتقاد نداری🙏

تو که بهتر از ما اون و میشناسی!

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪

احساس میکنم توجه بیش از حدش این مدت و این کاراش بوی خیانت میده

چرا اینجا وقتی کم میارید میگید من ک با تو نبودم با استارتر بودم😂🤣اوکی پس کامنت نزار جنبه شنیدن انتقاد نداری🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تعقیب کن یا یه جوری سر در بیار یا گوشیش رو وقتی نیست نگاه کن 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
تو که بهتر از ما اون و میشناسی!

ولی گیج شدم و نمیتونم درست تشخیص بدم

نمیخوام دلتو خالی کنم

ولی اکس منم همین شده بود 

ما سر ساعت ۸ بهش پیام میدادم اون ۹ سین میزد تا ۱۱ حرف میزدیم بعدش میگفت من خوابم میاد 

منم باور میکردم 

محبتاشو قربون صدقه هاشو داشت و حتی بحثمونم میشد میگفت حق باتوعه 

ولی بهم خیانت کرد اونم با دوستم 

و یکی از دوستام فهمیده بود بهم خبر داد 

وقتیم پرسیدم چرا خیانت کردی

گفت من نمیخوامت بخاطر دلسوزی باهات موندم وگرنه ک دو سال میش میخواستم همه چی تموم بشه

خلاصه این حرفات منو یاد اکسم انداخت 

حواستو جمع کن

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
حدس بزنیم چ نسبت دارین

یکم عصبیم اصلا حواسم نشده 

پارتنرمه