2777
2789

شما توقعات و فانتزی هایی که توی ذهنتون بود برآورده میشه؟ مثلا من خودم تو ذهنم این بود که دو نفری که همدیگه رو دوست دارند ناراحتی و گریه همدیگه رو اصلا نمیتونن تحمل کنند. یا مثلا دوست داشتم همسرم یه سری حرکات جنتلمنانه میزد که آدم شیفته خودش کنه (مثل فیلمها  ). شوهر من اوج حرکت عاشقانش گفتن دوستت دارمه  

بعضی وقتا که ناراحتم یا گریه میکنم خیلی توجه نمیکنه یا اونجوری که من دوست دارم توجه نمیکنه مخصوصا اینکه خواب باشه. من دوست داشتم وقتی من ناراحتم از خوابش بزنه و وقتی ناراحتم سریع واکنش نشون بده که مهمه 

شما چه فانتزی هایی داشتید؟ بهش رسیدید؟ اون فانتزی هایی که من داشتم به نظرتون توی زندگی واقعی چقدر شدنیه؟

و بیزحمت بگید چطوری با هم آشنا شدید و ازدواج کردید؟ میخوام بدونم نحوه آشنایی تاثیر داره یا نه

ترجیحا کسایی که بیشتر از دو سال از ازدواجشون میگذره و بچه دارن جواب بدن میخوام به شرایطم نزدیکتر باشه

فانتزی مانتزی هممممش کشکه. 

زندگی واقعی بی رحمتر ازین حرفاست. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب نظرم مردا توجه نمیکنن ب لین چیزا

ولی اخه چرااا😭😭

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
افکار قشنگی دارید ولی آقایون ۹۰درصد چیزایی که شما واستون مهمه اصلا بهش فکر نمیکنن

خالی هستید، برایتان نمی‌شود مُرد

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)