2777
2789
ینی چیکار کنم

یک سیب زمینی متوسط روپوست کن بعدحلقه ای کن زیادی پهن نباشه بعدباچاقو وسطشویکم خالی کن که پایینش سوراخ نشه یه پنیه خیلی کوچولو رو آغشته به نفت یا الکل کن ...تخمدانتو باروغن سیاه دانه ۱۰دقیقه چرب کن تاگرم شه بعدسیب زمینی روبزار روی تخمدانت(عکسش تو نت هست) پنبه روهم بزار آتیشش بزن لیوان رو روی آتیش بگیرتا داخلش هوابره بعدسریع بزن روی بدن چون خیلی از گوشتوبه خودش میکشه اصلا نترس 

وقتایی که مطمئن نیستی بارداری این بادکش روانجام بده برای اینکه بخوای باردارشی تو نت بزن نوشته کی بایدانجام بدی

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اتفاقا قرص آهن خوبه ک تو دوران پریودی بخوری...

یه چن بار شنیدم خونریزی زیاد میکنه نمیدونم راسته یا نه

اخه تو این دوران من علائم ندارم که از قبل بفهمم میخام بشم

خدایا  درهمه ی سختی ها دلم فقط به تو گرمه، ته دلمو خالی نکن  
یک سیب زمینی متوسط روپوست کن بعدحلقه ای کن زیادی پهن نباشه بعدباچاقو وسطشویکم خالی کن که پایینش سورا ...

من ک نخاستم باردار بشم اخه....راهکار برای پریود شدنم خاستم 😅

یه چن بار شنیدم خونریزی زیاد میکنه نمیدونم راسته یا نه اخه تو این دوران من علائم ندارم که از قبل بف ...

ن عیبی نداره...نخاستی هم نخور درکل مشکلی ایجاد نمیکنه...دعا کن منم پریود شم...بدم میاد بهم میریزه

من ک نخاستم باردار بشم اخه....راهکار برای پریود شدنم خاستم 😅

منظورم اگه بعداقصدبارداری داشتین زمان بادکشش فرق میکنه برای پریود الان انجام بدین(حتماپشت پاروانجام بدین پشت زانوکمی پایینترش)...من خودم ۲روزپشت سرهم انجام دادم سریع پریودشدم اونم بعد۲ماه دوستمم ۱سالونیم نشده بود بااین بادکش سریع شد

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
 ن عیبی نداره...نخاستی هم نخور درکل مشکلی ایجاد نمیکنه...دعا کن منم پریود شم...بدم میاد بهم میر ...

باشه گلی ممنون از کمکت

🌷🌷🌷🌷🌷🌷

خدایا  درهمه ی سختی ها دلم فقط به تو گرمه، ته دلمو خالی نکن  
منظورم اگه بعداقصدبارداری داشتین زمان بادکشش فرق میکنه برای پریود الان انجام بدین...من خودم ۲روزپشت ...

اخه کمرم درد میکنه مث همیشه سرپریودم سینه هام حساس شده ول پریودم نیومد پریزوز باید میشدم...من خیلی حساسم رو موقه ش...احوالم بهم میریزه وقتی نامنظم میشه

اخه کمرم درد میکنه مث همیشه سرپریودم سینه هام حساس شده ول پریودم نیومد پریزوز باید میشدم...من خیلی ح ...

اگه استرس داری ازاونه

اگه استرس داری ازاونه

اره ولی اخه انقد یه استرس تاثیر بزارههههه.. ببخشیدا میگم ولی.اخه ده دوازده روز رابطه داشتم در حد مالش الت ب پشتم..یکم ریخت پشتم سریع پاککردم مطمعنم ب واژنم نرسید.ازون شب استرس گرفتم پریروز باید میشدم.نشدم

اره ولی اخه انقد یه استرس تاثیر بزارههههه.. ببخشیدا میگم ولی.اخه ده دوازده روز رابطه داشتم در حد مال ...

همین استرست نمیزاره بیاداگه مطمئنی نرسیده الکی خودتونگران نکن 

توکل ب خدا 😅اخه عقدم...جای استرس داره

خب عقدباشی هم عزیزم هرچی باشه همسرته حرف مردموبیخیال ولی انشاءالله هیچی نیست نگران نباش