2777
2789
عنوان

دزدی تیپاکس

470 بازدید | 14 پست

من یه بسته ۵میلیونی داشتم که امروز خالی ب دستم رسید یعنی از عصر فقط دارم به اونی که اینو برداشته کارتن خالی داده فوش میدم خدا درد بی درمون بده بهش شوهر اومد دوباره برام همونو سفارش داد آروم شدم یکم ولی خب توی تیپاکس برش داشتن چون فرستنده همیشه برامون میفرسته مطمعن و دزد نیست که کلاه ردار باشه خالی بفرسته بستمو از زیر سوراخ کردن برداشتن خالی فرستادن انقد از رویم خورد داشتم با خوشحالی بازش میکردم دیدم خالیه😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشتیبانی نداره

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
خب برو پیگیری کن  به فروشنده اطلاع بده  شکایت کن حقت رو بگیر اگر ثابت کنی میتونی خسارت ...

شکایت اینترنتی انجام دادم فردا پیگیری خواهم کرد اما خب به عصاب خوردیش خیلی ناراحتم فرستنده فرستاده میدونم خالی نمیفرسته چون آشنامون هست توی راه برش داشتن بسته رو سوراخ کردن یچی دیگه گذاشتن توش که سنگین ب نظر برسه یه پلاک طلا سفارش داده بودم 

شکایت اینترنتی انجام دادم فردا پیگیری خواهم کرد اما خب به عصاب خوردیش خیلی ناراحتم فرستنده فرستاده م ...

وای پلاک طلا ؛ کاش حضوری گرفتی 

تا خود فروشنده هم پیگیری کن حتی اگر فامیل باشه 

اصلا همچین چیزی امکان ندارد حتما زنگ زدن بهت گفتن کد تحویل بده توهم دادی همچین اتفاقی افتاده

اومد جلو در که تحویل بده نه کد تحویل ازم خاست نه هزینه ارسال گرفت پشت تلفن میگفت ۸۰تومن هزینشه من آماده کردم ببرم بدم دم در ی سلام داد بسته رو داد تا من نگاش کنم سوار ماشین شد رفت فردا پدرشو درمیارم بی همه چیز 

وای پلاک طلا ؛ کاش حضوری گرفتی  تا خود فروشنده هم پیگیری کن حتی اگر فامیل باشه

فقط دارم به اونی که اینو برداشته فکر میکنم یعنی خدا ذلیلش کنه خیر نبینه اه نفرین خیلی بدع

شکایت اینترنتی انجام دادم فردا پیگیری خواهم کرد اما خب به عصاب خوردیش خیلی ناراحتم فرستنده فرستاده م ...

نمیدونم چطور اینترنتی خرید میکنید

من بمیرم هم یه جفت جوراب هم اینترنتی خرید نمیکنم

اومد جلو در که تحویل بده نه کد تحویل ازم خاست نه هزینه ارسال گرفت پشت تلفن میگفت ۸۰تومن هزینشه من آم ...

اگه کد تحویل ندادی یعنی تحویل نگرفتی برو زنگ بزن پیام بده به کسی که این وسایل فرستاده بگو بعد برو تیپاکس 

شکایت کن همون جعبه رو نشون بده