2777
2789
سلام نوزاد من 15 روزه س بچه اولمه و تجربه ای ندارم میخواستم بگین از صبح که بیدار میشین تا شب چه رسیدگی هایی به نوزادتون میکنین؟؟؟ از همه لحاظ؟؟؟ مخصوصا از لحاظ رسیدگی به پوست و زیبایی نوزاد
من برگشتم...بعد از سالها...
ببین جون مادرت انقدر حساسیت نداشته باش رو بچه میدونم بچه اولته و همش توهم داری که کم گذاشته باشی واسش.ولی اگه از اول انقدر سخت بگیری هم خودت هم بچه ات اذیت میشه
♡♡♡هرکه خود داند و خدای دلش که چه دردیست در کجای دلش♡♡♡♡
بچه ۱۵روزه رو فقط باهاش حرف بزن لالایی بخون سعی کن کم بغلش کنی تو گهواره تابش بدی صبحها تو آفتاب اتاقو گرم کن آفتاب پشت شیشه ۵دقه بدنشو با روغن بادام ماساژ بده ولی زودتمومش کن چون افتاب پشت شیشه زیاد خوب نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر بار که میشورمش حتماً باسنشو چرب میکنم. صبح به صبح هم که دست و صورتشو میشورم با کرم ثمین چرب میکنم که لطیف بمونه. همین. شبا هم قبل خواب پهلوهاشو پشتشو با روغن ماساژ میدم که درد بدنش کم شه راحت بخوابه.
بعضی وقتا واسه شیرش بزور از خواب بیدارش میکنم مثلا کف پاشو تحریک میکنم که خیلی وقتا جواب نمیده شما چجوری نی نی تون رو از خواب بیدار میکنین واسه شیردهی
دختر من گرمی داره صورتش قرمزه با روغن بنفشه صورتش رو ماساژ میدم قرمزیش میره البته این واسه دختر من جواب داده شاید واسه نی نی های دیگر دوستان اینطور نباشه