2777
2789
عنوان

پدرم همیشه با لحن بد صحبت میکنه

130 بازدید | 3 پست

امروز خسته از سر کار اومدم خونه بابام،بازم مثل همیشه با لحن بد و تهاجمی صحبت می‌کنه

البته خداروشکر که سایه ش بالا سرمونه خدا حفظش کنه

اما دلم میشکنه هربار اینطور صحبت می‌کنه،عادت داره اینطور حرف بزنه حتی با دوست و آشنا و همسایه..

اما با من شدید تر،هر بار که با من اینطور حرف میزنند حس میکنم کارد میکنن تو قلبم..

پدرمنم اینجوره . هیچوقت با لحن محبت حرف نزد حتی وقتی ک مریض بودم. از مادرم توکرونا در بیمارستان پرستاری میکردم خودم کرونا گرفتم پدرم بجایی ک نازمو بکشه و بامحبت باهم حرف بزنه مدام گفت این چه رفتاراییه ازخودت درمیاری و لوسبازیا چیه و ادای منو مسخره وار درمیاورد. همینکارارو میکرد ک ب هر پسری پناه میبردم.

پدرمنم اینجوره . هیچوقت با لحن محبت حرف نزد حتی وقتی ک مریض بودم. از مادرم توکرونا در بیمارستان پرست ...

آره منم وقتی کرونا گرفتم دقیقا همین حرفا را پدرم بهم گفت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرمنم اینجوره . هیچوقت با لحن محبت حرف نزد حتی وقتی ک مریض بودم. از مادرم توکرونا در بیمارستان پرست ...

واقعا درک میکنم

امیدوارم یه آدمی بیاد تو زندگیت که صد برابر محبتی که از پدر ندیدی بهت محبت کنه❤️هرچند گذشته جبران نمیشه..