2777
2789

اصلا اعتماد ب نفس ندارم ب خصوص اینکه مربی دونه دونه یادم میده ک چیکار کنم و احساس میکنم همه منو نگاه میکنن خجالت میکشم ...

چاقم شدم ۳ماهه سزارین کردم الان همه تو دلشون چی میگن کیا مثل منن

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

هیچی نمیگن بابا همه به فکر خودشونن 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین نوزادتو کجا میزاری و میری؟؟ آخه منم میخوام برم ولی نوزاد دارم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

کسی چیزی نمیگه اسن فقط احساس خودته تو باشگاه هر کسی حواسش به خودشه و حرکاتش تازه رفتی طبیعیه مربی باهات کار کنه تا حرفه ای بشی 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

اگ هیکلت خوب بود و راضی بودی صد درصد باشگاه نمیرفتی

خنده رو باش 

بالاخره همه واسه اندام ایده آل از یه جا شروع می‌کنن دیگ

از شکم مادر که خوش هیکل نبودن❤️

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

اول افکارتو خوب کن خواهر بعد هیکلتو🤗

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
هیچی نمیگن بابا همه به فکر خودشونن 

مثلا باهم در گوشی حرف میزنن همه همو میشناسن ی جوریه برام اکثرا مشخصه دخترای مجردن من خسته و بی خواب دوتا بچه رو میزارم میرم حس میکنم حتما چهره و اندامم ی جوریه دیگ مثلا چشمم گود رفته .....

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
ببین نوزادتو کجا میزاری و میری؟؟ آخه منم میخوام برم ولی نوزاد دارم

خونه مامانم باشگاهو نزدیک خونه مامانم انتخاب کردم شیر میدم حسابی شیرم میدوشم میرم‌زود میاد سه روز تو هفته

مثلا باهم در گوشی حرف میزنن همه همو میشناسن ی جوریه برام اکثرا مشخصه دخترای مجردن من خسته و بی خواب ...

نه بابا .. منکه نرفتم باشگاه ولی هم اتاقیام روزای اول که میرفتن وقتی برمیگشتن فقط از سوتی های خودشون میگفتن و هار هار میخندیدن😂 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

اول افکارتو خوب کن خواهر بعد هیکلتو🤗

چیکار کنم افسردگی گرفتم تو جمع سختمه باشم قرص اعصاب میخورم گفتم‌برم‌باشگاه روحیم بهتر میشه دوتا بچه پشت هم پوکوندتم اونجا ب زمین نگاه میکردم ورزش میکردم حس میکردم همه منو نگاه میکنن.....