دوستان من واقعا ذهنم درگیره تنها راهی که داشتم این بود بیام اینجا باهاتون حرف بزنم من چندوقت پیش fall گرفتم 🥺شما تا حالا گرفتین چیزایی که بهتون گفته شد درست بود واقعا ؟
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است. هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠 پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻🦯
باید خیلی دل داشته باشیی برای گرفتن!! ما وقتی گرفتیم بدترین شرایط پیش اومد مردیم و زنده شدیم... ان ...
یعنی چی؟
من خیلی ساله ف ال میگیرم هر از چندگاهی
همیشه بعد از ف ال انگار حالم خوب میشه و زندگیم باز میوفته رو روال
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
کدومش یعنی چی ؟ میگم دل میخواد چون ممکنه همچی بگن بهت... خداروشکر ک حالتون خوب میشه❤️
اخه گفتی وقتی گرفتی بدترین شرایط پیش اومده برات میخواستم بدونم چی شده مگه؟