بلوبریابی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 208 عنوان تشخیص قارچ سمی 640 بازدید | 4 پست سلام رفتم مغازه قارچ خریدم بعد دیدین داخل قارچ سیاه این داخلش سفید مزه اب کلر هم میده الان خوردم خام بنظرتون سمی؟؟؟ 1402/10/27 | 20:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محروق عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2189 اینجوری که حتی قارچشناسی هم خونده باشیم نمیتونیم بگیم، عکسش رو بذارالان یه تاپیک دیدم سم خالصصصصص یه آقایی تاپیک گداشته بود برا آقایون نینی سایت ولی خیلی برام عجیب بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣 آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻♀️
بلوبریابی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 208 اینجوری که حتی قارچشناسی هم خونده باشیم نمیتونیم بگیم، عکسش رو بذار الان یه تاپیک دیدم سم خالصص ... عکس اپلود نمیشه ببین دیدی داخل قارچ سیاه این سفیدد
محروق عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2189 عکس اپلود نمیشه ببین دیدی داخل قارچ سیاه این سفیدد خاکستری دیدم ولی سفید🤔 به هر حال اگه تا الآن علایمی ندیدی احتمالا سمی نبوده😅😅😅 آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻♀️