2777
2789

من پنجم زایمان کردم یک هفته اول اومدم خونه خودم بعد دیگه خونه مادرم ولی خب برای همسرم سخته معذبه ازیه طرفم خودم تنها سختمه

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌دونم این سوالم ربط ندارها ولی میشه اگ میدونین چجوری ای ام آی بانک بدون رفتن به بانک غیر فعال میشه ...

نمیدونم سرچ‌کن

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
اولي هيچ روز تنها با همسرم خونه خودم موندم دومي تقريبا ١٠ روز خونه خواهرم موندم.همسرم شبا ميومد سر ...

خونه خودمون دوست داره خونه مامانم معذبه 

خونه خودم بودم..اینهمه وسایل و سیسمونی میخریم که بچه استفاده کنه..خونه خودم اماده بچه بود... مادرم 10 روز موندبقیه خودم بودم....

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای