2777
2789

خونگرمن با همه زود‌جوش میخورن اما عمر رفاقتاشون کوتاهه من دوتا فروردینی میشناسم جفتشونم همش رفیقای دخترشون هی عوض میشه انقد قهر میکنن 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با فروردینی کنار نمیان ولی تیر ماهی رفیق میشن خودم دوتا از دوستام فروردینی ان 🤣

ینی چی ینی دو تا فروردینی با هک کنار نمیان 

اما فروردینی و تیرماهی با هم کنار میان؟

ینی چی ینی دو تا فروردینی با هک کنار نمیان  اما فروردینی و تیرماهی با هم کنار میان؟

خودم تیر ماهی ام دوتا دوست فروردینی دارم خیلی خوبیم با هم ولی این دوتا  اصلا از همدیگه خوششون نمیاد😬😬😬😬

من فروردینی هستم و همسرم شهریوری 

خیلی خوب با هم کنار اومدیم 

خیلی خونگرم هستم و امکان نداره تو جمعی برم و اون جمع رو دست نگیرم مگر اینکه خواست خودم باشه ، اتفاقا رفیق خوبی هستم تو رفاقت کم نمیزارم خیلی مستقل و نترس هستم راننده خوبی هستم

مهربونم ، دلم میخواد به همه کمک کنم 

و اینکه اگر چیزی رو بخوام تا بدست نیارم آروم و قرار ندارم ی کم عجول هستم ، زود عصبانی میشم ولی کینه ای نیستم ، ولی زودرنج هستم نکته سنج هستم و به جزئیات خیلی توجه میکنم

نسبت به دیگران که میبینم خیلی فعال تر  هستم

به کارهای هنری ، گل و گیاه و کیک پزی علاقه دارم 

امکان نداره دستور پختی به من بدن و دستکاری نکنم کلا اهل ریسک هستم و ترسی از عواقبش ندارم