2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیاین

143 بازدید | 17 پست

من پایه دهمی اگ روزی بین ۶٠_۱۵٠تست روزی ۱٠ ساعت مطالعه  مفید و ازمون بدم از الان و  من اگ کتاب  دهمم تا خرداد شبش بار بخونم و کامل مفهومی کتاب های برای امتحان نهایی مثل ماجراهای منو درسام پرسمان بخونم سوالات مدارس تیزهوشان حل کنم  و کتاب  تسن هامو سه بار مرور کنم و تست ها رو بزنم بنظرتون نمره امتحان نهاییی عالی میشه لنظرتون کنکور چطور میدم اگ سال های دبگ  هم انجام بدم ابنکارو و هر سه پابه خوب خوب مرور کنم

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا عالی میدی عزیزم..ولی خب زیاده روی نکن ک یوقت از درست زده نشی الان هم میتونی خوب درس بخونی و خوب و عالی تفریح کنی فرصت داری ولی همینکه خواست هستو برنامه ریزی داری عالیه..موفق باشی

با این اوصاف رتبه دورقمیم میشی😂

ولی نهایتا چند هفته بتونی اینجوری پیش بری ، خسته میشی

واس نهایی ماجرای منو درسامو پرسمان + کتاب کافیه

ولی ازمون و تست برا کنکور لازمه ، ب حرف اینایی ک میگن دهم نیازی ب تستو ازمون ننداره گوش نده اصلا !

آشناها بیرحـم ترازهَمن -
قطعا عالی میدی عزیزم..ولی خب زیاده روی نکن ک یوقت از درست زده نشی الان هم میتونی خوب درس بخونی و خوب ...

ششنبه تا پنج شنبه درس جمعه عشق حال استراحت 

با این اوصاف رتبه دورقمیم میشی😂 ولی نهایتا چند هفته بتونی اینجوری پیش بری ، خسته میشی واس نهایی م ...

البته الکیه من خودم سر تست نزن تیزهوشان قبول نشدم  دست از تلاش بر نمیدارم اگ خسنه شدم چند رور استراحت  و باز ادامه میدم 

البته الکیه من خودم سر تست نزن تیزهوشان قبول نشدم  دست از تلاش بر نمیدارم اگ خسنه شدم چند رور ا ...

تست زدن کلا رو اعصابه🦦مخصوصا ریاضی

تایم ده ساعت برا یازدهمام زیاده چه برسه دهم

روزای مدرسه 5 تا 6ساعت کافیه (بسته ب اینکه امتحان داری یا نه تایمت متغییره)

آشناها بیرحـم ترازهَمن -
از الان روزی 10 ساعت بخونی 12 ام کم میاری تک رقمی های کنکور هم سال دهم بین 5 تا 7 ساعت میخونن...

همه ک عین هم نبستن الان اگ پایه قوی داشته باشی  دوازدهم راحتی و ابنکه با پنج ساعت حتی نمبتونی یه امتحان  ساده هم پاس بشی  البته من خودم از راهنماییب اینجوری مبخوندم

تست زدن کلا رو اعصابه🦦مخصوصا ریاضی تایم ده ساعت برا یازدهمام زیاده چه برسه دهم روزای مدرسه 5 تا 6 ...

من خداروشکر مامانم معلم ریاضیه و راحتم.... 

همه ک عین هم نبستن الان اگ پایه قوی داشته باشی  دوازدهم راحتی و ابنکه با پنج ساعت حتی نمبتونی ی ...

من موافق درس خوندنم
اما افراط تو هرکاری بده...
باز هم خودت میدونی...
نظر من اینه که اگه الان افراط کنی و جوگیرانه پیش بری یه جایی خسته میشی
با یه مشاور پیش برو...شاید به راهنمایی های اون بیشتر گوش کنی
موفق باشی🌹

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

[QUOTE=324952654]من موافق درس خوندنم اما افراط تو هرکاری بده... باز هم خودت میدونی... نظر من اینه که اگه الان افراط ک ...[/QUOTE من خودم تجربه داشتم وقتی پنج ساعت درس بخونی امتحان مدرسه هم کم مبگیری نمیدونم چیه بعضیا میان به انگیزگی به ما کنکوریا میدبن میرن 

[QUOTE=324952654]من موافق درس خوندنم اما افراط تو هرکاری بده... باز هم خودت میدونی... نظر من اینه که ...

بی انگیزگی چیه؟
من خودم الان اونجایی هستم که شما میخوای بهش برسی
بله سال دوازدهم اگه بخوای 5 ساعت بخونی ابیاری گیاهان دریایی هم قبول نمیشی
اما اینکه از سال دهم روزی 10 ساعت بخونی...یه جایی کم میاری
تابستان شما باید روزی 9 ساعت بخونی...اونم تابستون!!
روزی 16 ساعت اصلا درس بخون...من با کلی دانش اموز دهمی مستقیم و غیر مستقیم در ارتباطم
این هیجان سال دهم طبیعیه
و تجربم تو این مسائل خیلی بیشتر از شماست
خودمم همیشه درس خون بودم...مدرسهه خوبی هم درس خوندم...
اینارو میگم بدونی از پشت کوه نیومدم!!
اما بچه ها اصلا دوست ندارن از موضع خودشون بیان پایین...7 ساعت مطالعه برای دهم عالیه...
تو دوران جمع بندی لازمه که ادم 14 ساعت درس بخونه !!
اما هر چیزی زمان داره
شما هم میتونی از الان روزی 10 ساعت بخونی...بخون!!
یه وقتایی لازمه تجربه کنبم تا درک کنیم...من هرچی بگم شما توجه نمیکنی...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃