2777
2789
عنوان

کسیخودش یا بچش عمل لوزه کرده؟

507 بازدید | 19 پست

پسرم ۹سالشه یکشنبه اوزش رو عمل کردیم از صبح گردن درد شدیدی داره میخواستم بدونم طبیعیه یا نه ؟ خیلی نگرانم 😔

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

من ۳۲ سالگی عمل کردم هیچ مشکلی نداره و طبیعیه 

تا جایی که میتونین مایعات بخوره و سطل بذارید که ببخشید اب دهن خالی کنه ولی اصلا اصلا فشار نیاره نه برای بلع نه برای دفع 

هر چه بیشتر بخوره و هر چه بیشتر سعی کنه صحبت کنه زودتر خوب میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۲ سالگی عمل کردم هیچ مشکلی نداره و طبیعیه  تا جایی که میتونین مایعات بخوره و سطل بذارید که ...

به خاطر آب دهانش که ببخشید غلیظ هم هست مثل خلطه نمی تونه صحبت کنه امروز گردنش رو هم نمیتونه تکون بده 😢

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
به خاطر آب دهانش که ببخشید غلیظ هم هست مثل خلطه نمی تونه صحبت کنه امروز گردنش رو هم نمیتونه تکون بده ...

همون اب دهان باید دفع بشه یه سطل و پلاستیک بذار و اب یا شیر بخوره و بریزه بیرون 

اولش مثل سمباده س ولی بهتر میشه 

پوره سیب زمینی سوپ با دستگاه همزه شیربرنج بستنی نیمه اب شده همه چیز 

من روز پنجم برنج خوردم اما قشنگ راه افتادم دیگه 

من ۳۲ سالگی عمل کردم هیچ مشکلی نداره و طبیعیه  تا جایی که میتونین مایعات بخوره و سطل بذارید که ...

سلام عزیزم
ببخشید منم میخاستم عمل کنم ولی خیلی میترسم
شما چند روزه خوب شدین
بعد از عمل صداتون بد نشد

سلام عزیزم ببخشید منم میخاستم عمل کنم ولی خیلی میترسم شما چند روزه خوب شدین بعد از عمل صداتون بد نشد

کلا به زندگی عادی برگردی یک هفته بود تابستون انجام دادم زودتر بخیه ها جوش بخوره 

صدام خیلی بهتر شد قبلش انگار لقمه توی گلوم بود 

کلا به زندگی عادی برگردی یک هفته بود تابستون انجام دادم زودتر بخیه ها جوش بخوره  صدام خیلی بهت ...

میگن تو بزرگسالی خیلی دردش وحشتناکه واسه شما هم اینجور بود

پسرتون چه مشکلی داشن که عمل کردید؟الان خوب شدن خداروشکر

لوزه داشت که عفونت میکرد عمل کرد خدا روشکر الان خوبه