2777
2789

این منه قبلا میخوام ببینم شوهرم حق داشته

از بقیه جهات مشکلی نبود فقط اخلاقی که تنها اونو توصیف میکنم

مشکل هارو میگم دیگه بقیش خوبن

زیاد قهر کنه طوری که دیر برین قهر کنه حتی گاهی یه روز هم قهر کنه و غذا نخوره 

دو بار سرتون داد بزنه

تنبلی کنه گاهی 

زیاد لجبازی کنه و بچگونه رفتار کنه

گاهی حتی از سر لجبازی به حرفتون گوش نده و روسریش جلو نکشه 

تو خرید لباس زیاد بگردونه 

خانوادتون که حرفی بهش بزنن بیاد بهتون بگه

و گاهی هم از سر شوخی و اینا حرفایی بزنه که به دلتون نشینه و مثلا بگه تو زیاد اومدی نتونستم درس بخونم

اینا باشه مشکلاتش چیکار میکنین بیشتر قهر باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهر کردن یعنی شکستن غرور و اقتدار مرد. 

میخوای مردت خرد و خاکشیر بشه،  حس قدرت نداشته باشه،  قهر کن. 😐

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

والا من اعصاب ندارم طلاقش میدادم بره ور دل خونوادش

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

همون قهر کردنش بده و حوصله مرد رو سر میبره وگرنه از نظر من بقیه قابل تحملن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

همه عادت های بد دارن شمام اسندخصوصیات. اگه میتونی بهترش کن عزیزم 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

شوهرم عروسی رو بهم زد دعوا راه انداخت گفت طلاق رفت همه حرفای خصوصی منظورم از خصوصی مثلا اگه پشت کسی حرفی زده بودم رو به همه گفت به همه گفت چیکار میکنم 

و خانوادش هم پشتش دراومدن همگی کلی تحقیرم کردن

دوماه قهر کرد آخر هم با منت اومد آشتی کرد بعد آشتی هم چند روزی بی محلی کرد تازه بهتر شده