2777
2789
عنوان

پسرم دیوونمون کرده

431 بازدید | 29 پست

مامانا اگه راهکار یا تجربه ای دارین لطفا بگین. یه پسر پنج ساله دارم باردار هم هستم.

حالا این بوه توی خونه من و باباش رو دیوونه کرده از بس اذیت میکنه از بس حرف میزنه. ولی بیرون از خونه عین موشه. هفت ماه بردمش مهد، دیگه باردار شدم استراحت مطلق بودم نبردمش. الان باباش سه تا کلاس میبرتش ولی دریغ از یکم حرف زدن یا شیطونی سر کلاسا. هر چی مربی بگه انجام میده ولی اصلا با کسی حرف نمیزنه. دیروز یکی از مربیاش میگفت پسرتون خیلی نقاشیش عالی و خلاقانست ولی چرا حرف نمیزنه، ببرینش گفتار درمانی. من و باباش همین جور هاج و واج نگاه همدیگه کردیم. گفتیم تو خونه سرمون رو برده بیرون اینجوریه. 

یعنی خلاصه بگم تو خونه از شیطنتاش خسته ایم بیرون از موش مردگیش. کلا ارامش نداریم

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده بخدا. اگه کلا اروم بود خوب بود.اگه همه جا شیطون بود خوب بود. حتی با مامان و بابام با خاله هاش با عمه هاش اصلا حرف ننیزنه. در حد اره یا نه.‌ نگرانم نکنه روی موفقیت ایندش اثر بذاره. 

مگه بده بجه ارومی باشه دردسر بیرون خونه نداری حداقل  واسه حرف زدن تو خونه هم دختر منم ۴ سالشه ...

نه بهدا خیلی سخته، جرات نمیکنم تنها بذارمش جایی، مثلا دستشویی داشته باشه به کسی نمیگه. تا جایی بتونه نگه میداره. مهد ویبردمش ظرف ابش دست نمیخورد که مبادا دیتشوییش بگیره. خب گناه داره

این بچگیای منه هنوزم نفهمیدم چرا فقط حس میکنم بخاطر این بود ک با هرکسی رابطه نمیگرفتم همین الانم این ...

اخه پسر من با مادربزرگاش خاله هاش و با همه اشناهام همینطوره. 

مگه بده بجه ارومی باشه دردسر بیرون خونه نداری حداقل  واسه حرف زدن تو خونه هم دختر منم ۴ سالشه ...

کلاس نقاشی موسیقی ژیمناستیک

اخه پسر من با مادربزرگاش خاله هاش و با همه اشناهام همینطوره. 

با فامیلا حرف میزنه یا نمیزنه؟

خود من با خییلی افراد کمی حرف میزدم معمولا هیچی نمیگفتم والا همین الانم ک متاهلم و سر زندگی خودمم تو خانواده شوهر تا مجبور نشم حرف نمیزنم خیلیا هرچی ب ذهنشون میاد رو بیان میکنن خب ک چی لااقل میخوای ی حرفی بزنی ب درد بخور باشه ن هرچی ب ذهنت رسید رو بگی بچه شما کار مفید رو ک نقاشی خلاقانه هست رو ب نحو احسنت انجام میده از این زاویه ب قضیه نگاه کن ک بچت تمام حواسش رو برای انجام کارش میزاره ن سروصدا و حرف زدن الکی

با فامیلا حرف میزنه یا نمیزنه؟ خود من با خییلی افراد کمی حرف میزدم معمولا هیچی نمیگفتم والا همین ال ...

آره توی همه کلاساش نفر اوله. چون شیطنت نمیکنه و کامل گوش میکنه. فقط نگران کارهای شخصیشم. با اینکه میتونه خودش بره دسشویی خودشم بشوره ولی محیط جدید باشه انجام نمیده.