2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دوست دارم از این وضعیت خارج شم فقط میخوام ی هدفی انتخاب کنم ک بتونم مثل بقیه زندگی کنم

این مشکل منم هست زندگی ادم بدون هدف واقعا بلاتکلیف میمونه بنظرت چیکار کنیم

به پیشنهاد کسی هم که دوسش داشتم جواب منفی دادم 🤦‍♀️چرا؟ چون امتحان داشتم نمیخاستم به چیز دیگه ای جز درسام فکر کنم 😐😑😑😑😑 جالب اینکه دارم یکی یکی می رینم تو امتحانام

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
به پیشنهاد کسی هم که دوسش داشتم جواب منفی دادم 🤦‍♀️چرا؟ چون امتحان داشتم نمیخاستم به چیز دیگه ای جز ...

هیچی دیگه فکرت درگیر شده امتحانارو هم خراب کردی در هرصورت قبول هم میکردی بازم خراب میشد

هیچی دیگه فکرت درگیر شده امتحانارو هم خراب کردی در هرصورت قبول هم میکردی بازم خراب میشد

بهش گفتم فعلا امتحان دارم نمیتونم فکرمو درگیر کنم اون هم گفت پس من بعد امتحانات دوباره بهت پیشنهاد میدم 

چند روز پیش همو دیدیم اصلا نگاهم هم نکرد😐

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
بهش گفتم فعلا امتحان دارم نمیتونم فکرمو درگیر کنم اون هم گفت پس من بعد امتحانات دوباره بهت پیشنهاد م ...

واقعا ولش بابا اگه بچه مدرسه ای هستی بنظرم بیخیال رابطه اینا شو تمرکز رو باز تو درس اونم والا از خداش بود بزاره بره