2777
2789

عزیزان من یک خانم ۲۴ ساله ی متاهل هستم و شاید یهو باردار بشم.(جلو گیری نمیکنم میگم یه وقت مشکل پیش میاد .یکسال جلوگیری کردم اما چندماهیه ن )

کنکور امسال ثبت نام کردم میدونم امسال قبول نمیشم ولی به هرحال دارم تلاش خودمو میخونم چون به هرحال امسال ن سال بعد ک قراره بازم شرکت کنم تو کنکور .

من عاشق درسخوندنم اما دلم خیلی چیزا میخواد مثلا هم بتونم زبان بخونم درکنارش هم ی زبان دیگه ک اینام حداقل یک ساعت درروز زمان میخواد و من کمی استرس میگیرم . نمیتونم مدیریت کنم شما چند تا کارو چجوری هندل میکنین

باریکلا به شما بازم خیلیه با تاهل درس بخونی 

بنظرم این چند ماه مونده به کنکور رو بیخیال زبان و اینا شو و تمرکزت رو بذار روی یک چیز 

برنامه ریزی کن و روزت رو تقسیم بندی کن،خیلی تاثیر داره برنامه ریزی کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کمالگرایی.. این باید درمان شه.. اگر همه رو باهم میخاید داشته باشید پس برنامه ریزی درستی داشته باشید

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
باریکلا به شما بازم خیلیه با تاهل درس بخونی  بنظرم این چند ماه مونده به کنکور رو بیخیال زبان و ...

مشکلم همون برنامه ریزیه مثلا یه کارایه یهویی و غیر منتظره و مهمونیایی دسته جمعی پیش میاد ک نمیتونم به همسرم بگم نمیام

چ خوب ک متاهلی و این هدفته عالیه دم غیرتت گرم میشه نگران نباش امسال بخون میرسی

ان شاالله ولی خیلی چیزارو فراموش کردم احتمالش نزدیک به صفره امسال ولی تلاش خودمو میکنم

شما کمالگرایی.. این باید درمان شه.. اگر همه رو باهم میخاید داشته باشید پس برنامه ریزی درستی داشته با ...

شما هم که گوشی دستته بدتر از من🤭

فکرکنم دیروز بود ک تو یکی از تاپیکام گفته بودی پشت کنکوری هستی و درس نمیخونی😅