2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مشاور میخام ک برام برنامه ریزی بگه. باور کن پولم ندارم! چیکار کنم

یه سری کانالایه تلگرامی هستن رایگان 

هم میتونی گزارش کار بفرسی هر روز و از رو همون گزارش کارت بهت مشاوره میدن

مثلا سرچ کن گزارش کار

تو این گروه ها جوین شو

یه مشاور میخام ک برام برنامه ریزی بگه. باور کن پولم ندارم! چیکار کنم

با برنامه کانون برو جلو

عالیه

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

من مباحثی که میخونم رو خیلی زود فراموش می کنم.

مثلا توی قلمچی زیست رو زدم ۷۰ آزمونای قبلی، جمعبندیشو زدم ۴۰ :( اصلا وقتی میخوندمش کلا فراموشم شده بود...

چیکار باید بکنم؟

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

من مباحثی که میخونم رو خیلی زود فراموش می کنم. مثلا توی قلمچی زیست رو زدم ۷۰ آزمونای قبلی، جمعبندیش ...

زیاد باید مرور کنی زیستو

تو برنامه ت هرروز قرار بده چون زیست واقعا فراره و حجم مطالبش بالاس

متاهلم بچه دارم نمیتونم باکانون

تجربی هستی؟

میتونی تک جلسه مشاوره بگیری از مشاورایی که میدونی خوبن و کل روند برنامه ریزی رو ازشون بپرسی که بهت بگن. فکر کنم خودت زمانشو نداشته باشی که بنویسی.

کانالای تلگرامی هم یه سری بزن. بعضیاشون برنامه کلی میدن البته نمیدونم جواب میده یا نه.

زیاد باید مرور کنی زیستو تو برنامه ت هرروز قرار بده چون زیست واقعا فراره و حجم مطالبش بالاس

ممنون💛💛

ایشالا وقت داشته باشم برای مرورش...

من میخوام تازه شروع کردم چن سال قبل چن بار کنکور دادم نمیخوندم میانگین ۷۰ هزار نخوندنم هم کمالگرایی و وسواس خصوصا

الان میخوام بخونم نمیدونم از کمالگرایی هس یا نه میترسم مبحثی حذف کنم تو کنکور نتونم سوالی جواب بدم

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺