2777
2789

شوهرم رفت بانک و رمز نت بانکوک گرفت  . اومد خونه من  سیمکارتشو گذاشتم گوشیم و برنامه رو نصب کردم و با اطلاعاتش ورود زدم . (چون گوشی ساده داره خودش)

بعد دو روز  یهو با ترس شوهرم زنگ زد ، گفت بانک بهش زنگ زده گفته داریم حسابتو می‌بندیم. حسابت هک شده . اینم ترسیده رفته دیده میگن یکی دیگه داره از حسابت استفاده میکنه ‌ گفته خانوممه با گوشی خودش . . اونا گفت نه و برنامم دیگه باز نشد تو گوشیم . به نظرتون امکان داره چنین چیزی ؟ که خود بانک زنگ بزنه و پیگیر باشه؟ برام عجیبه واقعا. شوهرم اوکی بود با این کار و خودش گفت اقساطو  بده من راحت شم نرم ای تی ام

میشه یه صلوات برام بفرستید که منم دامنم سبز شه به فرزند سالم وصالح وعالم؟🥲 
کدوم بانک و کدوم برنامه

بآنک سپه (الان ادقام شده ‌ . برنانه بانک سپه بود . حقوقش اونجا ریخته میشد) بانک نت سپه یه همچین اسمی داشت . مث بانک شهر که اپلیکیشن  داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بآنک سپه (الان ادقام شده ‌ . برنانه بانک سپه بود . حقوقش اونجا ریخته میشد) بانک نت سپه یه همچین ...

گوشیت رو به کسی ندادی که اونم برنامه رو ریخته باشه ؟ لازم نبود سیمکارت شوهرتپ برداری همین که با شماره اون وارد میشدی درست میشد 

برید بانک پرسوجو کنین

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

گوشیت رو به کسی ندادی که اونم برنامه رو ریخته باشه ؟ لازم نبود سیمکارت شوهرتپ برداری همین که با شمار ...

نه گوشی دست خودم بوده ‌ . نمیتونم برم بانک . اگه یکی بانکی باشه و بهم بگه خیلی خوب میشه . 

نه گوشی دست خودم بوده ‌ . نمیتونم برم بانک . اگه یکی بانکی باشه و بهم بگه خیلی خوب میشه . 

چیز عجیبیه آخه نمیشه اصلا اینطوری اگع حتی دوتا لاگین هم باشه بازم بانک نمیاد همچین کاری انجام بده

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

ب احتمال خیییلی زیادهمسرت دروغ گفته ک ازبانک زنگ زدن،اصلا همچین چیزی امکان نداره

منم همینو میگم . مگه بانک بیکاره که زنگ بزنه . تو این همه مشتری . بعد از پرداخت قسط و اینا . میگه میخواست حسابو ببنده . مجدد حساب باز کنه .بعد این نزاشته . 

چیز عجیبیه آخه نمیشه اصلا اینطوری اگع حتی دوتا لاگین هم باشه بازم بانک نمیاد همچین کاری انجام بده

بگم بهش امشب ینی؟ 

منم همینو میگم . مگه بانک بیکاره که زنگ بزنه . تو این همه مشتری . بعد از پرداخت قسط و اینا . میگه می ...

شک نکن ک الکی میگه،بانک این همه مشتری داره نمیاد چک کنه دونه ب دونه ک،احتمالا ترسیده ک ازحسابش پول جابجا کنی اینو گفته