2777
2789
عنوان

چرا هیچ جوره چاق نمیشم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4679 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=324928463]هرچی بپوشم تو تنم زار

باید لباس مناسب خودت انتخاب کنی برا لباس میخای هیکلت داغون کنی که چی بشه

این قرصا که میگن پراز عواض وموادشیمیایی

زن داداش من قرص گن اپ خورد چاق شد ولی وش کرد مثل بادکنک بادش خالی شد چه فایده داره خوردن این چیزا

سعی کن باخوردن چیزای مفید ومقوی خودت چاق کنی نه بااین چیزا

برنج شبها، کته باشه، با کوبیده چرب خوش مزه، نهار کته با هر چیزی ، صبحانه مفصل، فکر کن مسافرتی و غذای ...

یعنی منی ک صبحونه نمی‌خوردم روزی دوبار میخورم هرچی دستم بیاد میخورم این باسن بیصاحاب تکون نمیخوره 

عوارض نداره قرص‌؟ 

اصلا خودم استفاده کردم راضیم .

و شوهرم برای خودش گرفت ولی استفاده نمیکنھ ی روز در میون میخورد ک بدرد نمیخورھ یه روز در میون .

الان خودم دوبارھ میخورم .

ما معنی صبریم ک ایوب نداند.
واسه باسن کدومش خوبع من میخام این بیصاحاب بزرگ بشه 

نمیدونم

من گین‌اپ‌خوردم نهایتا ۵ کیلو اضاف کردم بعدم دوباره لاغر شدم

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

سلام ابجیا😍😍😍 بیاین ببینین چی پیدا کردم🥳🥳🥳خونه دارو بچه دار زود بیا تا تموم نشده دی.جی ...

اتقدیر تایپیک نزن اه

سایت دیج ی کالام نیست الکی نزار حتما میخوای هکی چیز یکنی 

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

خواهر یه انگیزه بگیر ب زور بوخور ب زور اولش دل درد میگیری حالت تهوع میگیری کم کم عادت می‌کنی من هی ...

خوردن باید متناوب با فاصله و متفاوت باشه موز خیلی چاق می‌کنه تو یه ماه ۶کیلو افزایش وزن داشتم البته الان میخام لاغر شم که نمیشه عین خر فقط میخورم😑

توصیه میکنم قرص گین اپ بخور . من ۱۸ سالمه،۱۶۵ قدم و در حال حاضر ۵۲ کیلو وزن دارم . سه چهار ماه پیس ...

عزیزم هیچ عوارضی الان خودشو نشون نمیده 

یه دکتری میگفت تمام داروهای چاقی کورتون دارن و بدنو داغون میکنن

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

توصیه میکنم قرص گین اپ بخور . من ۱۸ سالمه،۱۶۵ قدم و در حال حاضر ۵۲ کیلو وزن دارم . سه چهار ماه پیس ...

فقط هفته اوله این عوارض ؟

چند خریدی این قرصو؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

چنده قیمتش؟

اصلش ۴۰۰ ب بالاست من شنیدم .

ولی من فیکشو استفاده کردم هیچ فدقی با اصلش نداره زیر ۳۰۰.

قرص مخمر ابجو هم هست .ولی فقط برا چاقی صورت خوبه ولی زیادمچاق نمیکنھ .

ما معنی صبریم ک ایوب نداند.
هر روز میخورم هیچی فرق نمیکنه

عزیزم تهرانی دکتر میشناسم اگه نه تو نت بزن دکتر سیده بهاره غفاری، اسم سایتش غفاری دایت هست من ازش رژیم لاغری گرفتم خوب بود ازش رژیم بگیر، طب سنتی هم میشناسم اگه تهران باشی