2777
2789

واقعا از دستشون کلافه شدم با مادرشوهرم همسایه ایم اینا همش اونجا پلاسن کل زندگیمو بهم میریزن 

دستای کثیفشون رو به همه جا میزنن و لک میکنن اسباب بازی های پسرمو میشکنن و بعضیا رو با خودشون میبرن

امروز همه جارو گردگیری کردم الان رد دستاشون همه جا هست پسرش یه لیوان دوغ گرفت بخوره کلشو خالی کرد رو قالیم بعدشم با مگس کش یکی زد روی باسن پسرم جاش هنوز قرمزه دعواشون هم میکنم اصلا به یه ورشون نیست چکارکنم به نظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میفهمم چی میگی، فکر میکنم بیش فعالن

میتونید اجازه ندید بیان،،مثلا زنگ. زدن درو بازنکنید فکر میکنن نیستین

مادرشو کجاست که کلا خونه مادربزرگن؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
من این مشکلو با بچه جاریم دارم دعواشم کنی خب مامانش جنگ جهانی را میندازه

پس بهترین راه نقل مکانه😂

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
بله میفهمم چی میگی، فکر میکنم بیش فعالن میتونید اجازه ندید بیان،،مثلا زنگ. زدن درو بازنکنید فکر میک ...

هر روز میاردشون اینجا خودش میره دنبال چسان فیسان خودش

در رو قفل کن 

نتونه پسرت در رو باز کنه

بعدا بگو نمیدونم کلید رو کجا گذاشتم

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بچه ان دیگه...زیرانداز بنداز زیرشون بگو همینجا بازی کنید...

یا بچه خودتم بردار برو خونه مادرشورت اونجارو به هم بزنن..بچه تو هم حال کنه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای