2777
2789

دیروز خواهرم خونمون بود باهم بچه امو بردیم دکتر با اسنپ رفتیم. چون شوهرم سرکار بود. سر خیابون که داشتیم سوار میشدیم از دور جاریم داشت رد میشد ما رو دید.

الان مادرشوهرم زنگ زده با توپ پر که بپدرشوهرت بیکار  تو خونه بود چرا زنگ نزدی ببردت دکتر بچه امو برداشتی با تاکسی بردی دکتر. اصلا زنگ به برادرشوهرات میزدی. خیلی هم با لحن بد حرف زد. منم گفتم مگه چه اشکالی داره ادم با تاکسی بره جایی همیشه که نباید مزاحم کسی بشم. بچه امم مریض نبود محض چکاب و خیال راحتی بردمش.

کلا همیشه اگر بفهمن من با تاکسی جایی رفتم خیلی ناراحت میشن و گله میکنن یا دعوا درست میکنن😑

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش برا مادرشوهر منم مهم بود خودشون میومدن دنبالم😅

اصلا خوب نیس

چون هررررجا بری خبر دارن هرکاری کنی خبر دارن از چیک و پوک زندگیت سر در میارن

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
به قول همسرم هرچی گفتن بگو من گفتم تا خودم جوابشون بدم.. شما هم بگو همسرم گفته

قبل اینکه زنگ بزنه به من به شوهرم زنگ زده پرسیده که چرا من رفتم بیرون شوهرمم بهش گفته رفتم رکتر. بعدش زنگ زده به پن دعوا. اگه شوهرم نوکشو چیده بود که ب من زنگ نمیزد.

چقدر حساس 🙄🙄🙄🙄 عزیزم میشه بپرسم اصالتا کجایی هستن ؟

من با خانواده شوهرم همشهری نیستم خانواده شوهرم مال یکی از شهرای کرمانن

قبل اینکه زنگ بزنه به من به شوهرم زنگ زده پرسیده که چرا من رفتم بیرون شوهرمم بهش گفته رفتم رکتر. بعد ...

خوب با همسرت به توافق برس تا اختلاف پیش نیاد

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
اصلا خوب نیس چون هررررجا بری خبر دارن هرکاری کنی خبر دارن از چیک و پوک زندگیت سر در میارن

اخه مادرشوهر من انقد فضوله از همه چیمون خبر داره.روزی چندبار زنگ میزنه شوهرم حتی وقتی مهمونی میریم خونه مامانم یا جایی دیگه میپرسه چی خوردی فلانی چی داد ولی اگه قرار باشه خودشون کاری انجام بدن به خودشون زحمت نمیدن.تو زمستون به من میگفت خودت با بچه با کالسکه بیا خونمون.مسیر خونه ما به اونا یجوریه که تاکسی نیست باید پیاده رفت ولی خودش بااینکه رانندگی میکنه نیومد دنبالم🤦