هیچکسی از خانواده ما تیروید ندارن و هممون خانوادگی قد کوتاهیم یدونه نادرم کوتاه ک قدش ۱۶۴ هستش
حواسم نبود شما پسری
چند سالتونه برای رشد قد ورزش والیبال برو و ب تغذیت برس خیلی شیر پر چرب و طبیعی و کره گوسفندی و صبحانه زیاد بخور گوشت گوسفند و تخم مرغ هم تو برنامه غذاییت بزار و اینکه اگ سنت کمه ان شاءالله قدت بلند میشه و اگ خیلی نگران هستی متخصص غدد پیدا کن برو یکم دارو بهت میده قدت بلند میشه ولی همراه دارو این غذاها رو حتما بخور
حواسم نبود شما پسری چند سالتونه برای رشد قد ورزش والیبال برو و ب تغذیت برس خیلی ...
غذام بدک نیستش و والیبال خاستم برم گفتش نمیخادش بیادش مهم نیستش قد ارثیه اگرم بیادش بیشتر از ۲ سانت رشد پیدا نمیکنه الان بنظرتون من چیکار کنم قرص لووتین ۵۰ میخورم روزی یدونه و ال ارژنتین وشبا گاهی یدونه اهن خاجی هم میخورم دیگ من چیکار کنم ؟ رشد هم نکردم حتا ی ثانت 😪صفحه رشدمم تا یک سال بازه
غذام بدک نیستش و والیبال خاستم برم گفتش نمیخادش بیادش مهم نیستش قد ارثیه اگرم بیادش بیشتر از ۲ ...
قد ارثی هست ولی بیشتر ش ب تلاش خودتون بستگی داره من شوهرم قدش متوسطه ۱۷۶ هست ولی برادراش و برادر خودم نسبتا کوتاه هستن زیر ۱۷۰ و همه میگفتن پسر منم کوتاه میشه چون ارثی کوتاهین ولی خب ب تغذیه و فعالیتاش یکم رسیدگی کردم الان با اینک ۱۵ سالش شدهتازه از پدرش بلند تر شده خدا رو شکر شما هم با تلاش قطعا بلند میشید الان سنتون وقتشه نا امید نشو