2777
2789

یعنی چی.  دکتر خودم چیزی نگفت عکس دندون رو بردم به یه دکتر دیگه اون گفت.گفت باید جراح فک وصورت بکشه

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.

مال منم همین بود

کار جراحه فکه

منم رفتم پیش جراح فک

یه دقیقه درش اورد

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...
مال منم همین بود کار جراحه فکه منم رفتم پیش جراح فک یه دقیقه درش اورد

واقعا؟توروخدا درد نداشت! پس چرا میگه خطرناکه؟

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟توروخدا درد نداشت! پس چرا میگه خطرناکه؟

نه ببین جراح وسیله مخصوص داره میزنه زیر دندون

مث دندونپزشک با انبر نمیکشه

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...
درد نداره فقط اگه راه به سینوس باز بشه یسری ملاحظاتی داره که جراح فک و صورت بهتر میتونه مدیریتش کنه

راستی اگه کمکی میکنه ب اینکه اعتماد کنی و آرام بشی و بدونی هیچی نیست، من دندانپزشکم😊

خانم آقای دکتر
درد نداره فقط اگه راه به سینوس باز بشه یسری ملاحظاتی داره که جراح فک و صورت بهتر میتونه مدیریتش کنه

استرسی گرفتم  میگه آزاد هزینش چهارونیم میلیونه.

عزیزم من تجربه خودم‌میگم:

هفته پیش جراحی کردم

از ترس میخواستم‌ بمیرم

ولی حتی یک ثانیه هم درد نداشت نه آمپول نه خودش نه بخیه ش

بعدش مسکن خوردم و آنتی بیوتیک

بستنی خوردم

غذای،سرد خوردم و آبکی

بعدش،فقط کمی فک و گوشم در. می‌کرد که طبیعی بود

۳ روز بعد جای لثه م میخارید و یه لایه سفید ردش بود که رفتم‌دکترم کاملا طبیعی بود و عفونت نبود و جز فرآیندش بود

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت
استرسی گرفتم  میگه آزاد هزینش چهارونیم میلیونه.

من تهرانم و تو یه کلینیک خصوصی ۳ و ۹۰۰ دادم هفته پیش

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت
عزیزم من تجربه خودم‌میگم: هفته پیش جراحی کردم از ترس میخواستم‌ بمیرم ولی حتی یک ثانیه هم درد نداش ...

یکی کشیدی  یا همشو؟  من ترسوام.اخه گفت خطرناکه گفتم نکنه میمیرم خخخ

من تهرانم و تو یه کلینیک خصوصی ۳ و ۹۰۰ دادم هفته پیش

منم تهرانم.کجا کشیدی‌؟با بیمه قبول میکنه؟

یکی کشیدی  یا همشو؟  من ترسوام.اخه گفت خطرناکه گفتم نکنه میمیرم خخخ

نه نترس 

من دو تا رو باهم جراحی کردم

اولش گفتم یکی

دیدم درد نداشت گفتم‌اون یکی رو هم انجام بده

عرض کردم استرس نداره اگه بیمه تکمیلی دارید کمک میکنه انشاءالله که سالم باشید

ممنون.بله داریم .برای شما چقدر شد؟