2777
2789

من کا از صبح نشستم پای گدشی فقط دروغ نگم یک ساعت خیاطی کردم نهار هم کته گذاشتم با تن ماهی 

من کلا هر روز خونه رو تمیز میکنم جارو و گردگیری و این کارها امروز نشستگ گفتم ول کن بابا بلد نهار تمیز میکنم

چه حوصله ای داری .من دو روز ی بار هم تو آیینه نگاه نمی‌کنم  یکسره سر پا تو خونه در حال کار کردنم تموم هم نمیشه این کار

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه حداقل جلو اینه یه کاری میکنی من کلا روی تختمم واسه اب خوردن هم تنبلیم میشه واسه همین بطری اب ک ...

من اهنگ باز میکنم جلو اینه میرقصم😂ارایش میکنم بعد پاک میکنم ی ارایش دیگه بعد دوباره😂🫣اخرسرم میشورم کلا 

دخترمم یع گوشه براخودش شلوغی میکنه

من اهنگ باز میکنم جلو اینه میرقصم😂ارایش میکنم بعد پاک میکنم ی ارایش دیگه بعد دوباره😂🫣اخرسرم میشور ...

خوبه سرگرمی 

اگه میکاپ کردن رو دوست داری و استعداد داری میتونی آرایشگر بشی و بقیه رو آرایش کنی