2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندونای من ک از این بدتره یکیش سمت شرقه یکیش غرب وقتیم میخندم دهنمو تا آخر باز میکنم😂😂تازه یکیش کجه رو ب داخل اصن انگار ندارمش😐مهم حال دل خودمه ک شاد باشم بخندم حرف بقیه رو بیخیال

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃

عزیزم حق داری منم قبلا اینقدر غصه میخوردم و گریه میکردم حتی دوستام بیشعور بودن و مسخرم میکردن میگفتن برو ارتودنسی ،یادمه یه خواستگارم بیشعور گفت چرا ارتودنسی نمیکنی!!بعد از چندسال بلاخره تونستم ارتودنسی کنم 

...

خب نخند

میتونی نظر ندیا 

یه صلوات نمی‌رسه به من مشکلم خیلی بزرگه 🥺 فرستادی بگو منم برات بفرستم 💖 یک عدد تعلیقی هستم 🥴‌ کاش هَنوزم‍ مثل بَچگیآمون تَ‍نهآ تَلخی زندگیمون شِربَت سرَمآ خوردِگی بود!😔🥺‌‌❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊احتیاج دارم.  . به دو دست برای بافتن موهام، به یه قلب برای نوازش اشکام، به چندتا قرص برای آرامش شبام، به خودم، به لیست پلی آهنگای تو.  .به خنکی اوایل هفت صبح،به قشنگی خواب بعدظهر به بلندی شب برای کاربه خودم؛این روزا خیــــلی زیاد؛ احتیاج دارم.  .  !(":نترسم که با دیگری "خـو" کنی ، تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

راحت باش ،لبخندت نمکی هست

دایی من هم یکی از دندوناش این شکلیه خیلی خندیدند رو دوست دارم.

اتفاقا اونایی که یه جوری لبخند می‌زنند که دندونشون مشخص نشه ،زشت میشن

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

لبخندت قشنگه 

عزیزم شالت ی طرفش سادس ی طرفش براق بعنی دو رو هست میشه بگی چند خریدی و ازش راضی هستییانه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

دندونای منک از این بدتره یکیش سمت شرقه یکیش غرب وقتیم میخندم دهنمو تا آخر باز میکنم😂😂😐مهم حال دل ...

دمت گرم بخند تا دنیا به روت بخنده 

یه صلوات نمی‌رسه به من مشکلم خیلی بزرگه 🥺 فرستادی بگو منم برات بفرستم 💖 یک عدد تعلیقی هستم 🥴‌ کاش هَنوزم‍ مثل بَچگیآمون تَ‍نهآ تَلخی زندگیمون شِربَت سرَمآ خوردِگی بود!😔🥺‌‌❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊احتیاج دارم.  . به دو دست برای بافتن موهام، به یه قلب برای نوازش اشکام، به چندتا قرص برای آرامش شبام، به خودم، به لیست پلی آهنگای تو.  .به خنکی اوایل هفت صبح،به قشنگی خواب بعدظهر به بلندی شب برای کاربه خودم؛این روزا خیــــلی زیاد؛ احتیاج دارم.  .  !(":نترسم که با دیگری "خـو" کنی ، تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔