2777
2789
عنوان

دیشب بابام زنگ زد گفت بیام وسایلتو جمع کنم طلاقتو بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 20 پست
دعوا ک میکنیم حتی اگه تقصیر خودش باشه تا چند روز بهم محل نمیده ... عاشق اینکه برم بیفتم پاش التماسش ...

به نظرت دوست داری مثله زنای دست وپا چلفتی بشی حرفتو نتونی بزنی هرکی ببینتت میگه آخی زبون نداره ..یا ادبش کن گربه دم حجله تو بکش یا جدا شو نزار تحقیر بشی بخاطر رفتار مردسالاریش

بابام خونه داره وضعش خوبه خودشم گفته بچتم مل خودت برام عزیزه توی این زندگی می بینه که دارم آب میشم ت ...

از نظر من ادم تنها زندگی کنه ولی ارامش داشته باشه بهتر از زندگی با ادمیه که هر روز رو اعصابته 

دو تا از دوستهای من همسراشون فوت شدن با یه بچه دارن زندگی میکنن باشگاه میرن سفر میرن ببین برای خوب زندگی کردک حتما نباید مرد کنارت باشه گاهی بدون مرد خیلی راحت تر میشه زندگی کرد حد اقل اقا بالاسر نداری 

اگر دوستت نداره اذیت میشی می تونی سرپرستي بچه رو بگیری یه فکری کن برو منزل پدرت مشورت کن یه مدت بدون قهر کردن از همسرت برو خونه پدرت ببین شرایط چه طوریه بعد تصمیم بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی توجهی بی ارزشی دخالت شدید خانوادش... بگم بمیر میمیره حتی اگه بدونه من ناراضیم

ببين تو همه ى زندگيا مشكل هست اينا دلائل خوبى براى طلاق نيست الان خيانت اينا انقد زياد شده والا به نظر من همينكه شوهرت متعهد باشه خودش كلى ارزش داره تو الان يدونه بچه دارى بايد به اون هم فكر كنى بچه نياز به پدرومادر دركنار هم داره خونتو به هيچ وجه به نيت قهر ترك نكن نزار حرمت ها شكسته بشه قلق شوهرتو پيدا كن بهش محبت كن با آرامش باهاش حرف بزن وبهش بگو كدوم رفتارهاش تورو آزار ميدن براى زندگيت بجنگ آسون نيست ولى بجنگ زندگيتو راحت از دست نده فكر نكن بعد طلاق زندگى گل وبلبله بعد شوهرت اگه باكسى ازدواج كنى از كجا معلوم آدم خوبى باشه واون هيخوقت براى بچت مثل پدر خودش نميشه اگه حالا شوهرت بچه رو بهت 

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
بی توجهی بی ارزشی دخالت شدید خانوادش... بگم بمیر میمیره حتی اگه بدونه من ناراضیم

سوال شما نماز خون هستید.اهل صدقه دادن قران خوندن .زیارت عاشورا خوندن و ختمش را گرفتن .اهل روضه و مسجد رفتن هستید.

دیدم میگم اگر بتونی مشکلات خودت را داخل برگه بنویسی به امام زمان بگی بزاری لای قران .مثلا ابجی خواستگار زشتی داشته .هیچ چی هم نداشته .بابام زورکی میخواست شوهرش بده .نامه به امام زمان داخل دفترچه مینویسه میزاره تو کشوی خودش.نگو بابام ناخوداگاه برگه لازمش میشه .میره نامه را میتونه .کلا منصرف میشه.

یا مثلا من بابام ادمیه حرف حرف خودشه کربلا هرگز نمیبرد من را ...میرم هرروز تا قرل اربعین با امام حسین حرف میزدم گریه میکردم .پاسبورت برامون میگیره بریم .پاسبورت حتی جور نمیشه .خود بابام با بدبختی میره صف که پاسبورت فوری بگیره مگه میشده .میگه امام حسین کاری میکنه رییس اونجا به بعضی ها کارشون را جور میکنه ماهم توش بودیم .

هربار اتفاقی میفته ناراحتی دردسری چیزی میشه .میگم توکل به خدا.خدا یا شکرت .حتی مامانم و من هم مریض بشیم میگم خدایا شکر.هم پولدار میشیم .هم حالمون خوب میشه هم دعوا تموم میشه .هم محبت درست میشه

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

ببين تو همه ى زندگيا مشكل هست اينا دلائل خوبى براى طلاق نيست الان خيانت اينا انقد زياد شده والا به ن ...

بدترش نامادریه ..

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت