2777
2789

دلم شکسته.... از تصمیم اشتباهی که گرفتم... اشتباه تر اینکه بچه آوردم...

دیروز با مامانم حرف میزدم گفتم دیگه خسته شدم... از این زندگی که مثل غریبه ام برا شوهرم... اصلا دوستم نداره هیچ توجهی نداره.... هیچ چیزم براش مهم نیست... تو شهر غربت دیوانه شدم عصبی شدم... بدون امکانات بدون کسی که براش ارزش داشته باشم....هر روز دعوا هر روز دعوا به خاطر اینکه کوچکترین چیزارو میخوام و انجام نمیده....

ب نظر شما چقکار کنم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه واقعا زندگی برات قابل تحمل نیست خب جدا شو، اگه نه الکی بزرگش کردی بشین سر زندگیت دیگه هم به کسی ...

به کسی نگفتم غیر پدر و مادرم... قضیه رو بزرگ نکردم واقعا تحمل غربت و بی امکاناتی برام سخته.... با کسی زندگی کنی که خوشحالی ناراحتیت براش فرقی نداره چجور میشه زندگی کرد

هیچ کاری نمیکنه ..دعوا هم میکنه ..نظر خودت چیه !!بی همدمی هیج کسو که نداری..مجبوری با مادرت درد دل ک ...

دعوا ک میکنیم حتی اگه تقصیر خودش باشه تا چند روز بهم محل نمیده ... عاشق اینکه برم بیفتم پاش التماسش کنم فقط خوشش میاد لال باشم هر کاری خودش دلش خواست بکنه منم هیچی نگم هیچ نظری ندم.... چیزی هم بگم میشه دعوا هیچوقت باهام راه نمیاد هیچوفت به خاطر من کوتاه نمیاد تا حالا ندیدم تو مسائلمون با نرمی باهام حرف بزنه حرفشو اروم بگه....

اگر چدا بشی بچه چی برای اون تصمیم بگیر 

ببین هگر بچه رو از شما بگیرن میتونی تحمل کنی اگر بچه رو با خودت ببری شرایط مساعد دارید منزل پدرت 

قبل از هر اقدامی همه ی جوانب رو بسنج

اگر چدا بشی بچه چی برای اون تصمیم بگیر  ببین هگر بچه رو از شما بگیرن میتونی تحمل کنی اگر بچه ر ...

بابام خونه داره وضعش خوبه خودشم گفته بچتم مل خودت برام عزیزه توی این زندگی می بینه که دارم آب میشم تو غربت با یه آدم نفهم.... که فقط خانواده خودش براش مهمن....