2777
2789

اولش بگم كه من تو يه خانواده ي پدر سالار به دنيا اومدم و پدرم ادم بسيار تلاش گري هستن ولي هميشه فكر ميكنن بهترين تصميم رو ايشون ميگيرن و اگه از بچگي باهاشون مخالفتي ميكرديم ميگفت من ميدونم صلاحت در اينه و حالت تهديد كه اتفاق بدي از انتخاب خودت برات مي افته

و خب ما هم بچه هاي تلاشگر و خوبي بوديم و موفق شديم

ولي مثلا خواهرم كه به خواست خودش ازدواج كرد و ادامه تحصيل نداد از نظر خودش يه شكست خورده س با اينكه زندگي خيلي خوبي داره و خونه و ماشين و بچه داره ولي هميشه خودش رو خيلي پايين و شكست خورده ميدونه

و نظرش اينه كه بابام درست ميگفته و ايشون اشتباه كرده

باقيش تو پست ..

الان من تو كارم ادم نسبتا موفقي هستم

براي ازدواج هم فردي رو انتخاب كردم كه اخلاق فوق العاده داشت ولي از شرايط مالي منفي بود

پدرش كه كارگر بود و مادري كه بسيار اهل خرج كردن هست يعني هر چي درمياره خرج ميكنن(مادر شاغل هستن)

پدرشون قبل ازدواج ما فوت شدن

حالا ما از وقتي ازدواج كرديم من تو شرايط بسيار سخت مالي هستم

از اين نظر سخت كه خودم خيلي چيزا داشتم و با ازدواج حتي عقبگرد داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداري برا من تبعات زيادي داشت

از يكي از امتحان هايي كه برام اهميت داشت جا موندم

ولي همسرم همش ميزنه تو سرم كه تو خودتو درگير كاراي چرت كردي با اينكه تاثيري تو درامدت نداره

ولي خب از يه جايي حس كردم همسرم هم مث پدرم داره بهم زور ميگه و نظرشو تحميل ميكنه تا مخافتي ميكردم ناراحت ميشد و من چون دوسش داشتم باهاش راه اومدم

ولي الان از درون شكستم

و حس ميكنم همسرم خيلي خودخواهه

ولي خب از يه جايي حس كردم همسرم هم مث پدرم داره بهم زور ميگه و نظرشو تحميل ميكنه تا مخافتي ميكردم نا ...

درست حس می کنی

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

مثلا همسرم خيلي خيلي اصرار داشت كه با هم كارمون رو شروع كنيم ولي خب من بخاطر مرخصي زايمان محدوديت داشتم و دانشگاه خيلي اذيت ميكرد و هنوز هم ميكنه

من بخاطر اينكه بتونم مجوز بگيرم بايد چند ماه صبر ميكردم ولي همسرم همش اصرار هر ماه زنگ و فشار بياريم كه مجوز رو زودتر بدن

ولي خب از يه جايي حس كردم همسرم هم مث پدرم داره بهم زور ميگه و نظرشو تحميل ميكنه تا مخافتي ميكردم نا ...

اخه شما از یه طرف میفرمایین ایشون اخلاق فوق العاده ای داشت

اما من اخلاق فوق العاده ندیدم واقعا

شما امادگی باردار شدن نداشتی ایشون به تنهایی تصمیم گرفتن 

درک نکردن امتحان دارین

درک نکردن نیاز شاید به استراحت دارین

چرا اینقد ایشون براتون تصمیم میگیرن؟ شما که شاغلین مستقلین چرا مثل خانوم های قدیمی رفتار میکنید

احتمالا چون زیر سلطعه پدر بودید الان زیر سلطه همسر اومدید

درکل من تصمیمات ایشون رو نپسندیدم خیلی یکطرفه بوده

و اخلاق فوق العاده ای ندیدم ممکنه مرد خوبی باشن و سر به راه و خانواده دوست اما فوق العاده نیستند🙏🌹

برا اينكه نظر دانشگاه اكي شه من بايد ١٠ تا ٢٤ ساعت براشون رايگان شيفت ميدادم هر ماه

شيفت هايي كه مادرم بايد بچه م رو نگه داره

و مادرم كمر درد داره و حتي كج راه ميره

ولي همسرم فقط به خودش و خواسته ش فك ميكنه و اينكه با شروع كار درامد خيلي خوب ميشه

طوري كه خانواده ي خودم اعتراض كردن كه داره خيلي به مامانم فشار مياد

حالا من بخاطر هزينه هامون مجبور بودم شش تا ٢٤ ساعت ديگه هم تو جاي خصوصي كار كنم تا هزينه هامون تامين بشه

يعني ١٦ تا ٢٤ ساعت در مجموع و بيشتر از نصف ماه مادرم مراقب بچه م باشه

برا اينكه نظر دانشگاه اكي شه من بايد ١٠ تا ٢٤ ساعت براشون رايگان شيفت ميدادم هر ماه شيفت هايي كه ما ...

چراهمسرتون اضافه کاری نمیکنن یاپرستارنمیگیرن برابچه تون؟ 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖