2777
2789
ورمه میخابه نصف میشه

به جنس ژل بستگی نداره مگه؟من المانی زدم ۱ سی سی شد ۴۹۰۰ همش نگرانم چون جنس خوب زدم نصف نشه

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درد داشت ژل زدی؟؟؟ چطوریه میشه توضیح بدی مراحلش رو...من دوس دارم انجام بدم ولی میترسم

نه درد نداره پماد زد برام 

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
به جنس ژل بستگی نداره مگه؟من المانی زدم ۱ سی سی شد ۴۹۰۰ همش نگرانم چون جنس خوب زدم نصف نشه

اتفاقا جنس خوب زدی میخوابه فیک بود همینجوری میموند

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

نه ربطی نداره اون برا موندگاریه این ورم اولیه بخاطر فشار و پاره شدن رگاس ورم میکنه میخوابه بعد چند روز

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡