2777
2789

براش ی سکه یک گرمی میخرم البته اگه بدونم ارزشش داره حالا حتی خواهرم باشه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

همون مبلغ رو بهش میدم 

میگم اون موقع نتونستم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به کاری ک انجام ندادی و گذشته فکر نکن.جبران کردن نداره

من ب خواهرشوهرم عمدا چیزی ندادم. همسرم گفت اشتباه کردی و اون ناراحت میشه، گفتم اونم منو ناراحت کرده و براش مهم نبوده

[QUOTE=324898603]همون مبلغ رو بهش میدم  میگم اون موقع نتونستم [/QUOTE تزیین کنم بدم خوبه

اره خوبه 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
حتی بعد از چند سال از هم عروسیش بگذره میشه

بستگی بخودت داره اگه این چیز داره عذابت میده ی کادو در حد توانت بخر بده ی گلدون ی لباس ی کفش مگه شاباش اون موقع چقدر بود نزدیکا ۳۰ تومن ۵۰ تومن الان بخوای با پول اون موقع حساب کنی خب عروسی خواهر دویست تومن باید شاباش بدی یچیز ۲۰۰/۳۰۰ بخر واسش

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اما واقعا من مجرد بودم‌ پیشم پول نبود

اصلا بهش فکر نکن، دوست من واسه عروسی خواهرش کادو نداد و اصلا ناراحت نبود چون میگفت شوهرش با داماد دلخوری داشتن، هیچوقت هم نگفت باید جبران کنم. گذشته دیگه، اونم یادش رفته

یه مشکل دیگه هم دارم داداشم که شربت هارو آوردم خیلی پول داد ولی من مجرد بودم هیچ خرجی نکردم میخوام ب ...

خیلی واجب نیست اگه خرج واجب تری نداری بخر

اره حساب میکنم میخوام مبلغش حساب کنم تزیین کنم بدم بش

دسته گل درست کن ۲۰تا ده تومنی یا ۳۰ تا ده تومنی گل درست کن میشه ۳۰۰ تومن کافیه 

خیلی واجب نیست اگه خرج واجب تری نداری بخر

نه خرج واجب ندارم به مامانم گفتم گف دیگه گذشته ولی این چیزا عذابم میده چون یه برادر مجرد دیگه دارم اگه برای اون خرج کنم داداش بزرگم ناراحت میشه