2777
2789
عنوان

بیاین بگین کی خاله زنکه؟!🥴🥴

82 بازدید | 7 پست

خاله زنک کیست؟ 😴

کسی که وقتی کمکی از دستش بر نمیاد به جای آرزوی خیر شروع می‌کنه هیت دادن که تاپیک دروغه سرکاریه......

کسی که وقتی همجنس خودش بصورت ناشناس اینجا درباره مسائل خصوصی راهنمایی میخواد با تعصب برچسب بی حیا بودن بهش میزنه .....😏

کسی که هر تاپیک مخالف با عقاید و تعصبات خودشو گزارش میزنه.....

خاله زنک کیست؟🥴

کسی که تو تاپیک بقیه اگر از یه نفر خوشش نیاد شروع می‌کنه بحث راه انداختن تا در نهایت تاپیک اون بنده خدا هم بترکونه......

خاله زنک کیست؟ 

کسی که خوشی دیگران رو نمیتونه ببینه و تیکه میندازه که پز دادی ......

کسی که نمیتونه خودشو بذاره تو شرایط دیگران و یک زن و مادر دلشکسته که مجبور به اتمام زندگیش شده رو قضاوت و سرزنش می‌کنه و توهم خدایی برمیداره!!!! 

خاله زنک کسیه که وقتی یه جایی یه آقا نظر بده فارغ از اینکه اصلا قصد بدی داشته یا حرف بدی زده ، فورا بهش حمله می‌کنه!! 

خاله زنک نباشیم 🙏🏻

ادامشو شما بگین خاله زنک کیست؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یه کاربری دیگم یه تاپیک زدم..انقد ناراحت بودم...یکی اومد انقد زخم زبون و تیکه و اینا زد...سه چهارتا نظر😵‍💫..اخرشم نی نی یارو تگ کرد تاپیکم تعطیل شد...و تعلیق شدم👍🏻هیچ وقت حلالش نمیکنم...

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

با افتخار خاله زنک نیستم و خیلی خوشحالم با این تاپیک بهم ثابت شد 😂 چون هیچکدوم ازین کارا رو نمیکنم ...

منم همینطور واقعا حوصلم نمیکشه بعضیا خیلی حوصله دارن دنبال داستانن😂

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
والا آدم تو دندگیش انقد داستان داره که نمی‌رسه اینجا هم خال زنک بازی در بیاره 😂

والا😂

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡