2777
2789

سوال داشتم کسی هست؟؟؟

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

من خودم جهشی خوندم اما برای گل دخترام نپسندیم با اینکه

شرایط فراهم بود 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداش من جهشی خوند الان ۲۵ سالشه پزشک داروسازه ولی توی اون بازه زمانی خیلی سخت گذشت بهش از لحاظ روحی بدجور تو فشار بود

هنرجوی طراحی لباس💜عاشق،کتاب،موسیقی،ورزش،فیلم و دورهمی🫂❤خیابان بهار،کوچه خرداد،پلاک۹🌱💚‌ ﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمے🤍🫀.'️ میشه یه صلوات برای آرامشم بفرستی🥺💖؟

دخترم اوله میخام جهشی بخونه بره سوم .باهوشه فقط میگن ازش تست هوش میگیرن .هزینه ش زیاد باشه فکر کنم

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 
من خودم جهشی خوندم اما برای گل دخترام نپسندیم با اینکه شرایط فراهم بود 

تست هوش هم دادین؟؟؟؟

تست هوش هم دادین؟؟؟؟

بله عزیزم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
داداش من جهشی خوند الان ۲۵ سالشه پزشک داروسازه ولی توی اون بازه زمانی خیلی سخت گذشت بهش از لحاظ روحی ...

ماشالله ارادشو داشته که جهشی خونده

دخترم اوله میخام جهشی بخونه بره سوم .باهوشه فقط میگن ازش تست هوش میگیرن .هزینه ش زیاد باشه فکر کنم

در زمان امتحانات پایان ترم باید امتحان بدن 

اما نشستن کنار بچه هایی که از خودش بزرگتر هستند

دشواری های خاص خودشو داره و به لحاظ روحی اذیت میشه

تجربیاتی که سالانه کسب می کنند بچه های دیگه ایشون ازشون محروم میشه و...

ماشالله ارادشو داشته که جهشی خونده

آره خیلی اراده و علاقه داشت نزدیک ۵ سال از تفریح و بیرون و... گذشت 

وسطاش بازم کم میاورد 

هنرجوی طراحی لباس💜عاشق،کتاب،موسیقی،ورزش،فیلم و دورهمی🫂❤خیابان بهار،کوچه خرداد،پلاک۹🌱💚‌ ﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمے🤍🫀.'️ میشه یه صلوات برای آرامشم بفرستی🥺💖؟
در زمان امتحانات پایان ترم باید امتحان بدن  اما نشستن کنار بچه هایی که از خودش بزرگتر هستند د ...

فکر نکنم اینطور باشه چون تو مدرسه ای که درس میخونه تو هر کلاسی دو سه نفر جهشی هست ولی چیزی ازشون ندیدم اتفاقا خودشونو برتر از همکلاسی هاشون میدونن

[QUOTE=324870103]بله عزیزم [/QUOTیادت هست چه سوالایی میپرسن؟؟؟

من مادر خدابیامرزم خودشون فرهنگی بودند و این شرایط برام سریع تر و راحت تر طی شد 

یادمه رفتم در یک اتاق اونجا دو نفر بودند حدود سی تا سوال از من پرسیدند 

و یک برگه که برگرفته از چهار عمل اصلی ریاضی و اشکال هندسی بود 

سوالات علوم که فکر میکنم مایع ،جامد ،گاز و...

شنیدن صداها 

پازل 

تشخیص غلط های املایی 

تشخیص خطای تصاویر

همین ها در ذهنم هست 

من خودم جهشی خوندم . راضی بودم اتفاقا و در ادامه هم بهترین دانشگاه ها قبول شدم . اما برای پسرم نرفتم دنبالش با اینکه قبل کلاس اول خوندن نوشتن بلد بود و خیلی اطلاعات عمومی بالایی داره . گفتم بذار عشق کنه بازیگوشی کنه . چه کاریه 😅

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....