من چند وقت پیش با یک آقایی که مدرک ارشد مشاوره شغلی از دانسگاه علامه داشت و خودش عضو حزب موتلفه بود آشنا شدم و ازشون مشورت گرفتم ایشون به من گفتند که می تونم با صادرات سیگار عنبر نسارا به چین به پول زیاد دست پیدا کنم برای همین رفتم پیش یکی از فامیل ها که مزرعه پرورش اسب و باشگاه اسب سواری داشت و ازش خواهش کردم که سرگین و پشگل اسب ها را به صورت رایگان در اختیار من قرار بدهد همچنین پیش یکی دیگر از اقوامی که دفتر فنی چاپ داشت رفتم و سفارش طراحی و چاپ جلد و بسته های سیگار دادم که اون فامیلمون با قیمت خیلی ارزان برای من تولید کرد و بعدش سفارش دستگاه سیگار پرکن دادم و هر روز دارم چندین بسته سیگار عنبر نسارا در خانه و در حالی که لم دادم به متکا تولید می کنم و با کمک همون آقای مشاور عضو حزب موتلفه تونستم کارت بازرگانی بگیرم و الان خدا رو شکر دارم سیگار عنبر نسارا به چین صادر می کنم. اون آقای مشاور یک مشاوره دیگه بهم داد و گفت که چون حیاط خونه ما خیلی بزرگه می تونم اونجا هم داخل حیاط یک گودال حفر کنم و با کمک داداش بیکارم در داخل خانه خودمان دست به تولید زغال و صادرات زغال به کشور عراق بزنم و برای این کار چون که چندتا از اقوام ما کارگاه نجاری دارند می روم و از آنها خرده چوب به صورت کيلويی و ارزان می گیرم و زغال تولید می کنیم قیمت هر کانتینر زغال صادراتی به عراق، 600 میلیون تومان است