2777
2789

من چند وقت پیش با یک آقایی که مدرک ارشد مشاوره شغلی از دانسگاه علامه داشت و خودش عضو حزب موتلفه بود آشنا شدم و ازشون مشورت گرفتم ایشون به من گفتند که می تونم با صادرات سیگار عنبر نسارا به چین به پول زیاد دست پیدا کنم برای همین رفتم پیش یکی از فامیل ها که مزرعه پرورش اسب و باشگاه اسب سواری داشت و ازش خواهش کردم که سرگین و پشگل اسب ها را به صورت رایگان در اختیار من قرار بدهد همچنین پیش یکی دیگر از اقوامی که دفتر فنی چاپ داشت رفتم و سفارش طراحی و چاپ جلد و بسته های سیگار دادم که اون فامیلمون با قیمت خیلی ارزان برای من تولید کرد و بعدش سفارش دستگاه سیگار پرکن دادم و هر روز دارم چندین بسته سیگار عنبر نسارا در خانه و در حالی که لم دادم به متکا تولید می کنم و با کمک همون آقای مشاور عضو حزب موتلفه تونستم کارت بازرگانی بگیرم و الان خدا رو شکر دارم سیگار عنبر نسارا به چین صادر می کنم. اون آقای مشاور یک مشاوره دیگه بهم داد و گفت که چون حیاط خونه ما خیلی بزرگه می تونم اونجا هم داخل حیاط یک گودال حفر کنم و با کمک داداش بیکارم در داخل خانه خودمان دست به تولید زغال و صادرات زغال به کشور عراق بزنم و برای این کار چون که چندتا از اقوام ما کارگاه نجاری دارند می روم و از آنها خرده چوب به صورت کيلويی و ارزان می گیرم و زغال تولید می کنیم قیمت هر کانتینر زغال صادراتی به عراق، 600 میلیون تومان است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالا هرچی رفیق و فامیل دارین یه گوشه ی کار رو گرفتن براتون ما آشنا ندارین چه کنیم🙄

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹