2777
2789

این روزا تاپیک خودکشی خیلی میبینم تصمیم گرفتم باهاتون به اشتراک بزارم تجربمو ببخشید طولانی میشه:

کلا بچگی سخت و پر اظطرابی رو تجربه کردم همینطور نوجوونی سختی رو خیلی فشار روحی روانی و استرس روم بوده همیشه

یادمه بچه تر که بودم ۱۴.۱۵ سالم که بود خودمو با خودزنی ( با تیغ از بالا تا پایین دستمو خط خطی میکردم) و با دردش آروم میشدم انگار مرحم میزاشتم رو دردام

بعدش که بزرگ تر شدم یعنی همین چند سال پیش چندین بار با قرصای خیلی قوی خواب آور خودکشی کردم

یه بار یه قرصی رو که انقدر قویه برای بیهوشی ازش استفاده میکنن عمدا با م..ش..ر..و..ب خوردم نصف شب حالم بد شده ظاهراً از اتاقم اومدم بیرون پرت شدم تو حموم ( شانس آوردم در حموم نیمه باز بوده اگه باز بود سرم میخورد کف زمین میترکید ) مریض و فلج و بدبخت میشدم

یبارم همون قرص و چهار ورقشو حل کردم تو آب جوش کامل خوردم ولی نمردم

یبار یه قرص دگ رو امتحان کردم و قرصای دیگه ....

یبارم که خیلی دیگه حالم بد بود و کنترل روحیم از دستم خارج شده بود شاه رگ دستمو زدم که واسه اولین بار تو زندگیم با عمق وجودم حس کردم کم کم خارج شدن روح و جون از بدنم رو !! و بالاخره واسه اولین بار این حس باعث شد که وحشت کنم ، حتی کلمه ای برای توصیف حالی که اون لحظه داشتم بلد نیستم که بگم باورتون نمیشه وحشتناک ترین چیزی بود که یه آدم میتونست تجربه کنه ، وقتی خون از دستم فواره کرد وقتی ضربان قلب و نفسام کمتر و کمتر میشد دردم یادم رفت مشکلم یادم رفت فقط میخواستم نمیرم فقط التماس خدا میکردم منو نبره یبار دگ بهم فرصت بده مثل سگ پشیمون بودم حس میکردم هر لحظه ممکنه برم ، انگار خدا میخواست اون حس وحشت مرگ بر اثر خودکشی رو بهم القا کنه تا به خودم بیام و به خودم اومدم و هیچوقت دگ بهش فکرم نکردم

راستی چیزیم که بخاطرش داشتم خودمو میکشتم بعد از یک ماه کلا درست شد :) می‌خوام بگم هیچوقت از آینده نا امید نشین چون بی خبرین ازش

و فکر نکنین خودکشی و مرگ چیز راحتیه نهههههه :) خیلیییییییییییی عذابه بدیه :)))) کاش میتونستم ترسیمش کنم براتون مطمعنم اونوقت دیگه واسه همیشه از گزینه های مغزتون حذفش میکردین

نکنید قربونتون برم هرچقدرم زندگیتون سخت باشه مطمعن باشین لایق تجربه کردن اون زجر وحشتناک نیستین به خودتون رحم کنید 🙏🏻

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جای خود زنی های ک با تیغ زدی مونده؟

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

منم یبارجوگرفتم ده بسته قرص اعصاب خیلی قوی و حل کردم تواب سرکشیدم فقط سرم دردگرف فکرکن اون قرصاانقدقوی بودن دکتر میگف چهارقسمت کنم روزی ی قسمتشوبخورم همشوخوردم هیچیمم نشد😑

درواقع هی خودتو میخواستی بندازی اون دنیا،هی خدا پَسِت میزد،کالای مرجوعی هستی شما

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نزدیکه یه مراسمه مهمم سر پریودیم کلی جوش زدم حال و حوصله ندارم و شبیه مرده هام از اونورم انقد حرصم میدن و عصبیم میکنن چشام همش اشکیه 

میگذرم ازشون چون نمیخام دلم سیاه بشه 💔

درخاست مطلقا ممنوع 
منم یبارجوگرفتم ده بسته قرص اعصاب خیلی قوی و حل کردم تواب سرکشیدم فقط سرم دردگرف فکرکن اون قرصاانقدق ...

من لورازپام خوردم خیلییییییی قویه چند بارم کلونازپام که اونم قویه 

یعنی خدا بهم رحم‌ کرد هر دفعه که سالم موندم 

منم یه بار جو گرفتم 6 بسته قرص اسهال خوردم یه وضعیᥬ😂᭄ ᥬ😂᭄ 🤦‍♀️

قرص اسهال آخه یزید 🤣🤣🤣🤣