2777
2789
عنوان

کیا دو بچه با فاصله سنی کم دارن ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 39 پست
یه سوال... شماهایی که تصمیم گرفتین دومی رو بیارین آمدید نداشتین.؟ من خیلی دلم واسه اولی میسوزه. میتر ...

خودم خواستم ولی پشیمونم 

آره واقعا در حق بچه اول ظلم میشه هر چقدرم ک فک کنی مراقبی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشدت سخته بشدتتتتت  مخصوصا مخصوصا دعواهاشون و کنترل کردنشون قضاوت بینشون

اره دعواهاشون که سخته ولی میگذره و خاطره میشه برات😍

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

تفاوت سنی بچه های منم ۲ ساله.و دو تا هم دختر هستن. خنواده مگه میخواد چیکار کنه.اولو اخر باید خودت مراقبت کنی .من نهایت هر از گاهی میخواستم برم جایی گه واجبه بچه هارو میزاشتم خونه مامانم.وگرنه نگهداری کلی با خودم بود مخصوصا که دومی بدجور گریه میکرد روانیم کرده بود

وقتی یکی باشن تنها هستن چطور؟ اونم سخته بعدا براشون. نه خواهری نه برادری 

ببرش کارگاه مادر کودک ببرش خانه بازی مهدقران مهد کودک اینجور جا ها همه وقتتو براش بزار 

خواهر و برادر دیگه معنی نداره 

رفت مدرسه هم مشغول و درس و دوستاش میشه

منم نفهمیدم بچه ی اولم چجور بزرگ شد از بس بچه دومی گریه میکرد و لج میکرد.شما دیگه راه منو نرو.تمام سعیتوبکنی به اولی توجه کنی نه بیش از اندازه.دیگه عذاب وجدان نداشته باشی

چند سالشونه عزیزم ؟دعوا نمیکنن؟ چطوری رفتار کردی ک دوست شدن.؟

یکی دوساله و نیمه،،اون یکی پنج سالو و نیمه..من کاری نکردم شخصیتاشون متفاوته ،دختر اولم خیلی شلوغه ،دختر دومم خیلی مظلومه.اگه دختر بزرگم کوچیکه رو اذیت کنه کوچیکه کاریش نداره دل بزرگه میسوزه براش و بوسش میکنه   

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍