2777
2789
عنوان

میــخام از شوهرم طلاق بگیرم

584 بازدید | 13 پست

من تقریبا یه ماه پیش متوجه خیانت همسرم شدم 

همه ی پیامک ها و زنگهاش و بهش نشون دادم دس گذاشت رو قرآن ک من نیسم و رفیق کثافتم رفته با گوشی من باهاش چت کرده و فلان 

هر چی بهش گفتم منو با رفیقت رو در رو کن نکرد گف ن خودن ببینم آبروشو میبرم، بعد سه روز اومد گف ب رفیقم گفتم اونم گف خب چ عیبی داره منم بهش گفتم باشه این کارت و تلافی میکنم و فلان شوهرم ب رفیق پیمان گفته 

من میدونم ک این نامرد خودش بااون زنیکه چت کرده من دیگه خر نیسم بعد 5سال زندگی طرز حرف زدنش و فلان کپی شوهرمه میفهمم کار خودشه

بعد امروز داشتم میگشتم دیدم ساعت 3و 2دیقه زنگ زده باهاش 4و خرده ای حرف زده 

بهش گفتم میگ رفیقم گف شماره منو ج نمیده گوشیت بده بااون زنگ بزنم 😭😭

زنگ زد شماره کارت سوینج و گرف 

خانما اگ با کسی حرف میزد ک از من سر تر بود نمیسوختم 

خانمه زن قبلی دوستشه دوتا بچه داره بخاطر خیانتش دو سال پیش شوهرش طلاقش داد و بچه هاشم داد بهش گف بچه هایی ک مادرشون تو باشی دیگ وای بحال بچه ها

قدش کوتاهه 140اینا 80کیلوعه، 31شایدم بیشتر سنشه، بینی شتری، پوست سیاه، موهای دکلره شده زرد 

کتکهاش و تحمل کردم فحش هاش و تحمل کردم این کثافت کاریش و چیکار کنم اینو دیگه کجای دلم بذارم 🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم

توضیحاتتو نخوندم اما هرچیم هست بعدا پشیمون میشی

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بینی شتری چه مدلیه

بینیه شتر عرضش زیاده ارتفاع نداره،من شتر از نزدیک دیدم

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ببخشش.شیطون رفته تو جلدش.بعدا از جلدش درمیاد میره جلدش شوهر یکی دیگه.صبور باش و زندگیتو کن بع هیچ کس ...

عزیزم این چه حرفیه منم نمیگم طلاق بگیر ودادار دودور کن همه جا رو پر کن ولی اینکه حرف شوهرشو باور میکنه ته بی احترامی به شعوره خودشه سری اول گفته رفیقم بوده چت کرده گفته رفتم حسابشو رسیدم بعد دوباره الان میگه رفیقم گفته شماره منو جواب نمیده تو گوشیتو بده بزنگم بعد این آقا نگفته نه اون سری برام دردسر شده 😑😑😑😑راحت گوشیو باز داده بابا ول کنید این سادگیرو 

بینی شتری چه مدلیه

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم