2777
2789
عنوان

چه حرفی باعث شد تا ته دلت بسوزه

667 بازدید | 66 پست

من خودم بابام چند بار پشت سر هم بهم گفت تو بچه ی من نیستی مادرت رو گرفتم با یکی تو بچه ی اونی در حالی که از عصبانیتش بود ولی دلم خرد شد 

یا کلا من هر چی کشیدم از دست بابام بود که تو عصبانتیش هر چی دلش میخواد میگه😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش بیشتر دقت میکردیم 

در حالی من از همسر و زندگیم راضیم

شکستم بعد این قضاوت

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

من از این حرفا زیاد شنیدم

انقد زیاد ک نمیدونم کدومو بگم

اصلا هم مهم نیست دیگه برام 

خدا وقتی هست چه نیازی هست به بنده خدا

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

ناظم مدرسه بهم گف خیلی کوتاهی حتی دکترم بشی کاری ازت بر نمیاد، هنو نفر اول کلاسم ولی امیدی ندارم به آینده

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

بعد اینکه بابام کتکم زد🥲

با نفرت خاصی تو چشام نگاه کرد گفت از قیافه اتم نفرت دارم اصلا تو به چه درد من میخوری😅

درسته بازم یه اخلاقای بدی داره 

هیچ وقت شب تولدم شب تولد ۱۵ سالگیم یادم نمیره که چطور کتکم زد که تا یک ماه از سر درد نمیتونستم سرمو روی بالشت بذارم 

برای همین متنفرم از تولد و اینکه کسی روز تولدم برام کادو بگیره 

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره