2777
2789
عنوان

سرما خوردم. بیاین یه لحظه

72 بازدید | 5 پست

سرما خوردم.  چی بخورم خوب شم؟ واقعا نمیدونم این چه مریضی ای هس که یا بینی م گرفته یا گلو م درد میکنه یا .... . یه دفعه امروز از خواهرم گرفتم. لطفا راهنماییم کنید.  یه چیزی که توی خونه در دسترس باشه بگید. نمیتونم برم دکتر. درس دارم 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

من ماه پیش آنفلونزا گرفتم چند روز صبر کردم ولی دیدم گلوم انگار زخم شده صدا هم نداشتم رفتم دکتر گفت آ ...

آها االان منم تقریبا همینم.  بینی م گرفته. گلوم خلط داره و انگار باد هست توی بینی م

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه قاشق نشاسته بریز داخل لیوان اب جوش بریز روش حل بشه حل که شد اب سردبریز روش حجم دوتاش روی هم رفته یه استکان باشه یه کم عسل هم بریز داخلش واسه گلودرد خیلی خوبه.شلغم واب شلغم بخور.حتما اب ،نمک،زردچوبه غرغره کن.بخور نمک،بابونه واگه داشتی اکالیپتوس بده عزیزم. دمنوش هم روزی سه چهارباربخور.آب جوش،لیمو عسل فراموش نشه

یه قاشق نشاسته بریز داخل لیوان اب جوش بریز روش حل بشه حل که شد اب سردبریز روش حجم دوتاش روی هم رفته ...

آها باشه عزیزم خیلی ممنونم.  ❤❤

آها االان منم تقریبا همینم.  بینی م گرفته. گلوم خلط داره و انگار باد هست توی بینی م

ببین حالت هاش برای من تغییر می کرد تا دو روز آخر دیدم آب دهانم رو قورت میدم انگار زخم باز میشه تو گلوم حتی بی صدا هم حرف می زدم درد شدید داشتم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم