2777
2789

خودم تازه عقد کرده بودیم تو اشپزخونه بساط ماچ و بوس داشتیم مادرشوهرم از در اومد دید گفت هرچی صدا کردم جواب ندادید😂😂

عوضی به همه گفت😂

روز عقد جای رژم خیلی تابلو  رو پیراهن سفیدش مونده بود .ابرو برامون نذاشتن تو مراسم دخترای فامیل

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستم میگف براش خاستگار اومده بوده

مامانش اول اومده بوده برای اشنایی 

بعد دوست من چایی اورده

پاش گیر کرده ب پای مادر پسره 

چایی رو ریخته روش 😂💔

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻
روز عقد جای رژم خیلی تابلو  رو پیراهن سفیدش مونده بود .ابرو برامون نذاشتن تو مراسم دخترای فامیل

اوه اوه گفتی یادم افتاد

منم شب عروسی تو ماشین بوسش کردم لپش صورتی شده بود😂😂😂

همه دیدن🙈

دوستم میگف براش خاستگار اومده بوده مامانش اول اومده بوده برای اشنایی  بعد دوست من چایی اورده ...

تا اون باشه تنها نیاد وگرنه باید میریخت رو پسره

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

شب خاستگاری پدربزرگ شوهرم مریض بودبنده خدا .اینا بزوربرداشته بودن آورده بودنش .مثه توفیلمای طنز شوهرم ازماشین تاتوخونمونوکولش کرده بود .وقتی مراسم تموم شد برگشتنی هم که شوهرم کولش کرده بود یه لنگه کفشش جامونده بود .خیلی خندیدیم آخه مگه اجباربود بیارنش 

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...
دوستم میگف براش خاستگار اومده بوده مامانش اول اومده بوده برای اشنایی  بعد دوست من چایی اورده ...

این ازروز اول میخواسته مادرشووربسوزونه😂😂😂

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

اوه اوه گفتی یادم افتاد منم شب عروسی تو ماشین بوسش کردم لپش صورتی شده بود😂😂😂 همه دیدن🙈

مشکل همه بوده پس 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
زنه چی گفتههه

هیچی دیگ کنسل شد😂

اون وسطم مامانش داشته میسوخته هواررر میکشیده😂😂

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻