2777
2789
عنوان

کسی بچش ناروانی طبیعی داشته ک خودش خوب شده باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1964 بازدید | 45 پست
پسرت تو بقیه کاراش زیادی باهوش و عجول نیست؟ ی دوست داشتم دوران دبستان به قدری باهوش و تند و تیز بو ...

پسر فوووووق العاده باهوش حتی دکترم گفت ،

بخاطر همین کلمه ها و حرفای زیادی تو ذهنشه نمیتونه همرو سریع جایگزین کنه و بگه 

بچه دومم دنیا اومد دختر بزرگم 3سالش بود،همینطوری شد،به شدت گیر میکرد اول جمله هاش،تا تقریبا 5سالگی خ ...

خداروشکر عزیزم پسر منم از ۳سالگی اینجوری شد ،هیچ‌کار خاصی براش نکردین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر فوووووق العاده باهوش حتی دکترم گفت ، بخاطر همین کلمه ها و حرفای زیادی تو ذهنشه نمیتونه همرو سری ...

هیچ مشکلی نداره

الکی هم نگران نباش

فقط عجوله

مدرسه هم بره انشالله شاگرد اول کلاسه

اصلااااااااا نگران نباش

فقط عجوله

ک با مدرسه رفتن و صبر تو کلاس

بهتر و بهتر و بهتر هم میشه

اصلا جای نگرانی نداره عزیزم

فکرتو الکی مشغول نکن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
این یه اختلاله؟ دیدم تو بعضی بچه ها چقدرم بانمکه حرف زدنشون فکر نمیکردم اختلال باشه پسر من تو تلفظ ب ...

پسر من ب قرمز میگفن گرمز بردم گفتار درمانی ق رو بهش یاد داد باید ببرید گفتار درمانی اگر سنش کم نیست ک یاد بگیره البته بعضیام هستن ک خود ب خود یاد میگیرن پسرم با دوجلسه یاد گرفت

هیچ مشکلی نداره الکی هم نگران نباش فقط عجوله مدرسه هم بره انشالله شاگرد اول کلاسه اصلااااااااا ن ...

مرسی عزیزم خیلی بهم انرژی مثبت دادی🌺 ی جور عجیب غریبی باهوش ولی اگر همیشه زبونش اینجوری باشه ،حیفه خیلی ،خدا کمک کنه

مرسی عزیزم خیلی بهم انرژی مثبت دادی🌺 ی جور عجیب غریبی باهوش ولی اگر همیشه زبونش اینجوری باشه ،حیفه ...

این بچه اصلا مشکلی نداره ک بخواد اینجور بمونه یانه

اونم خوب میشه صد درصد 

اصلا نگران نباش

حتما تند تند هم حرف میزنه یعنی حرف زدنش تنده

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
این بچه اصلا مشکلی نداره ک بخواد اینجور بمونه یانه اونم خوب میشه صد درصد  اصلا نگران نباش حت ...

بله عزیزم حرف زدنش تند ،باباشم فوق العاده باهوش و بچه درس خون و شاگرد اول تا مدرک دکترا هم پیش رفته اونم تند حرف میزنه دکتر گفت مثل باباش تند ح میزنه باید باباش اروم ح بزنه ولی شوهرم گیر نداره حرف زدنش بعدم ح زدن شوهرمو نمیتونم کنترل کنم نمیدونم چکار کنم ،خودم خوبم ک خنگم 😀فقط خدا کمک کنه

بله عزیزم حرف زدنش تند ،باباشم فوق العاده باهوش و بچه درس خون و شاگرد اول تا مدرک دکترا هم پیش ...

چیزایی ک من بهت گفتم از رو تجربه بود

و قطعا پسر شما هیچ مشکلی نداره

تا مدرسه هم اگر خوب نشد همون کلاس اول خوب میشه

انشالله موفقیت هاشو ببینی بانو

ولی همیشه صدقه بذار هرروز و هرروز و هرروز

حتا یه مشت دونه برا پرنده ها تو گوشه ی خیابون یا رو پشت بوم

استرستو بذار کنار که بی مورده

چیزایی ک من بهت گفتم از رو تجربه بود و قطعا پسر شما هیچ مشکلی نداره تا مدرسه هم اگر خوب نشد همون ک ...

ممنونم گلم ،چشم حتما عزیزم😘😘😘 خدا خیرت بده ارامش دادی بهم♥️

ممنونم گلم ،چشم حتما عزیزم😘😘😘 خدا خیرت بده ارامش دادی بهم♥️

فدات عزیزم

در پناه خدای مهربان باشید عزیزم  

خداروشکر عزیزم پسر منم از ۳سالگی اینجوری شد ،هیچ‌کار خاصی براش نکردین؟

نه هیچی،فقط وقتی گیر میکردم کمکش نمی‌کردم میذاشتم خودش متمرکز بشه و صحبت کنه،هیچوقت هم پیشش در رابطه با مشکلش صحبت نکردیم با همسرم،انقدر بی توجه بودم به این مسئله که نمی‌دونم دقیقا از کی رفع شد،هر چیزی رو برا خودت پررنگ تر کنی حادتر میشه،بی توجه باش

پسر من ب قرمز میگفن گرمز بردم گفتار درمانی ق رو بهش یاد داد باید ببرید گفتار درمانی اگر سنش کم نیست ...

الان دیگه ۱۱ سالشه خداروشکر درست حرف میزنه .منظورم اینه نمیدونستم اختلال هست کلی هم کیف میکردم قربون صدقه اش میرفتم🤭