2777
2789
عنوان

نظرتون درباره مدرسه تیزهوشان چیه

201 بازدید | 18 پست

؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه هاش 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
افتضاحه یعنی حداقلش برای ما که اینجوری بود  

واقعا آخه منم مدرسه تیزهوشانم اونقدر بد نیست 

(البته این نظر شماست ببخشید نباید نظر میدادم)

فضای رقابتی مسمومی داشت جوری که بچه ها از حسادت اینکه مثلا همکلاسی شون نیم نمره از اونا بیشتر نشه حتی کتابای کمک آموزشی و تست شونو با روزنامه و کاغذ کادو می پوشوندن تا بقیه نفهمن منابع شون چیه 

فضای رقابتی مسمومی داشت جوری که بچه ها از حسادت اینکه مثلا همکلاسی شون نیم نمره از اونا بیشتر نشه حت ...

واقعا همینطوره

قبول دارم 

کلاس ما حداقل آدمای عقده ای و بی احساسی بودن

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
فضای رقابتی مسمومی داشت جوری که بچه ها از حسادت اینکه مثلا همکلاسی شون نیم نمره از اونا بیشتر نشه حت ...

وای اینو پسر عموم میگفت من باور نمیکردم 

واقعا اینجوره؟؟؟؟

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

واقعا آخه منم مدرسه تیزهوشانم اونقدر بد نیست  (البته این نظر شماست ببخشید نباید نظر میدادم)

معلمای آنچنانی و حرفه ای هم نداشتیم 

فقط یه مدیر مستبد و بداخلاق داشتیم که سر ۲۵صدم هم خون مونو توی شیشه میکرد 

فقط به نظرم از این جهت خوب بود که بچه ها فقط و فقط فکر درس بودن و به چیزای دیگه اهمیت نمیدادن 

بچه ها با هم دوست هستم اما بعضی ها واقعا رفتارشون سمه 

من تو نوشتن یک برگه عقب مونده بودم به یکی از دوستام گفتم برام بفرسته انقد تار فرستاد 

گفتم میگه لطفا شفاف بفرستی دیگه جواب نداد 

اما به یکی دیگه شون گفتم هرچی بود و نبود فرستا د 

اما همه اکثرا نمرات خوبی میگیریم و بخاطر ۲۵صدم گریه میکنیم 

معلمای آنچنانی و حرفه ای هم نداشتیم  فقط یه مدیر مستبد و بداخلاق داشتیم که سر ۲۵صدم هم خون مون ...

البته مدارس مختلف شهر ها باهم امکاناتشون فرق داره

ولی خدایی معاونمون گله باشخصیت هرچی بگم کمه

وای اینو پسر عموم میگفت من باور نمیکردم  واقعا اینجوره؟؟؟؟

بله دقیقا همینطوره سال کنکور این چیزا هزااار برابرم میشه 

من خودم امسال دوباره میخوام کنکور بدم یکی از همکلاسی های قدیمی مو دیدم که پزشکی قبول شده بود 

وقتی ازش پرسیدم چیکار کردی و برنامت چجوری بود و اینا اصلااا یه کلمه نگفت 

حتی نگفت مثلا روزی چقد میخونده