2777
2789

ورزش نمرم 15 شده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ باورم نمیشه... 

من به خاطر یه سری مشکلاتی که تو بچگی پیش اومد برام کلا خیلی لاغر و ضعیفم الان 19 سالمه قدم135 وزنم

29(میدونم خیلی کوتاهم ولی خب چیکارش کنم) توی مدرسه ماهم متاسفانه ورزش فقط والیبال و بسکتبال بازی میکنن که من اصلا نمیتونم🤦‍♀️همیشه ورزش میشینم به گوشه بازیشونو نگا میکنم، کلاس یازدهمم پارسال معلمه درک میکرد بهم گفت طناب بزن نمرتو بهت بدم ولی معلم امسال اصلا درک نمیکنه :) 

به نظرتون بهش بگم ممکنه تجدید نظر کنه آخه همه نمره هام بالای 18.5 شده این یکی کلا معدلمو خراب میکنه😢

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
بله عزیزم حتما باهاشون صحبت کن و شرایط رو توضیح بده امیدوارم قبول کنه

دیگه خودش شرایطو نمیبینه 🤦‍♀️

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما حتما باهاش صحبت کن شاید متوجه نیست یا حواسش نیست شاید یه ورزش مناسبت رو به جای اونا ازت امتحان ب ...

نمیدونم امیدوارم

وای منم راهنمایی بودم همینجور خیلی لاغر  قدمم کوتاه🤣 معلم ورزش نمرم کامل داده چون میدید حتی سر ...

منم همینطور، ولی بهم هیچوقت نمره کامل ندادن حتی معلم پارسال که خیلی درک میکرد 19 داد بهم(البته تو این چن سال بیشترین نمره ورزشم بود ) 

منم همینطور، ولی بهم هیچوقت نمره کامل ندادن حتی معلم پارسال که خیلی درک میکرد 19 داد بهم(البته تو ای ...

نه حالا خدایی بهم ۲۰ داد شما صحبت کن اگر شطرنج ... یا چیز دیگه ازت امتحان بگیره من دبیرستان که بودم شطرنج بلد بودم اونو ازم امتحان میگرفت یا بازی میکردیم باهم 

نه حالا خدایی بهم ۲۰ داد شما صحبت کن اگر شطرنج ... یا چیز دیگه ازت امتحان بگیره من دبیرستان که بودم ...

بهش میگم امیدوارم قبول کنه