2777
2789
عنوان

دوست ندارم بچه دار شم

683 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها خوبین.

بچه ها یه مشورت خیلی برام مهمه.بچه ها من ۳۶ سالمه همسرم ۴۱ سالشه.من چون افسردگی دارم قرصای اعصاب میخورم اصلا حال و حوصله خودمو ندارم از جمع فراریم.وضعیت مالیمون متوسطه مستاجریم.فوبیای بچه دار شدن دارم یعنی تحت هیچ شرایطی نمیخوام بچه دار شم.احساس میکنم بچه دار شم مادر خوبی نشم واسه بچم .باهاش بازی نکنم.اصلا حوصله اینکه بخواد مریض شه تو دکترا بچرخونمش ندارم.مدرسه بره صبح زود بیدار شم ندارم حوصله کار کردن درساشو ندارم.مهم تر از همه مسائل اقتصادی که بزرگ شه صدتا توقع داشته باشه.از لحاظ تربیتی میترسم بره تو جامعه به بیراهه کشیده شه.تحمل اینکه به من یا پدرش بی احترامی کنه ندارم.با همه این حرفا از دوران پیریم میترسم وقتی پیر شدم کسی نباشه مواظبم باشه دوا دکتری جایی ببره.اصلا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم.

دیگ دیره برات، مهمتر اینک حوصلشو نداری بچه داری اعصاب میخاد

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن روی خودت کار کنی و بعد بچه بیاری 

نمیدونم نظر منه 

آدم همیشه جوون نیست 

یه روزی هم پیر و محتاج میشه

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

همسن مادر من هستین.با پزشک مشورت کنید اگه قطع قرص اعصاب مشکلی نداشت اقدام کنید.حداقل یکی دوتا بچه دور آدم باشه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

با این شرایط شما خیلی خانم عاقلی هستی

پیری هم پول میخواد

از کجا معلوم پیر شدی بچتون بیاد به دادتون برسه؟ از بچه نباید هیچ انتظاری داشت

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز اگه میخوای بچه بیاری که عصای پیریت بشه نیار .چون اولا وظیفه نداره شمارو جمع کنه دوم اینکه این نسل از این کارا نمیکنن .

پولاتو جمع کن پیر شدی پرستار بگیر

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
بچه نیار  پیر شدی برو خانه سالمندان

!!!!!!!!!!!!!!!!!»

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

حق داری بچه نیار فعلا چون توان خودتو میدونی و شرایطتتو میدونی 

اینکه میگن نه بچه بیار فلان میشه گول نخور اول علاقه و تلاش و شرایطت خودتو ببین چون بچه مسئولیت داره رسیدگی میخواد اگه فقط بچه بدنیا بیاری رهاش کنی جز ضرر برات هیچی نیست 

موقع سالمندی هم پرستار ادم میگیره دیگه 

شما چند سالتون هست که مادرتون ۳۶ سالشه؟ ۱۶ هستی یا بیشتر؟

۳۸ سالشه من ۱۹

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا