2777
2789

شاید شوهرت گزاشته بهش محبت کنی😂مادر شوهرا از این کارا نمیکنن 

باز ببین کیا تازگی اومدن خونت

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا فضولیم کار دستم داد

فدا سرت انشاالله طرف دوباره واست میگیره ومیاد تو خونت میذاره

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

همه ش قرآنه و معمی های خوب و محبتی

میشه بگین کدوم ایه؟

هرچی عربی باشه قرانه؟

بعدشم تو بگو اصنن پول باشه چرا باید بی اجازه بندازی خونه طرف

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

فقط نفهمیدم اسم اسراییل و یوسف توش چیکار میکرد

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 
خیلی نگران نباش گلم طرف از این ملا قدیمی ها بوده که با خودکار نوشته   ط ل. س. م. نیست

شما بودید درباره آینده میگفتید؟؟ 

میشه از آینده منم بگید

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
میشه بگین کدوم ایه؟ هرچی عربی باشه قرانه؟ بعدشم تو بگو اصنن پول باشه چرا باید بی اجازه بندازی خونه ...

یا ودود ذکر مخصوص محبت زن و شوهره

.لا هول ولا قوه....

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خب شاید شوهرش گرفته که خانومش باهاش خوب شه 

خو بدون اجازشه

بعدشم شوهرا معمولا از این کارا نمیکنن

و اینکه شما مطمئن نیستی دعای محبته یا چی...

پس طرفداری نکن از شیادا و رمالا

بازم میکم خدا ب خاک سیاه بشونه هرکی برا یکی دیگ بی اجازه دعا بنویسه

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)