سلام تروخدا اگه اطلاعاتی دارین در موردش بگین😔 من پدرم یه مدت اسهال بود و درد شکم داشت اولش رفتیم دکتر گفت برای کبد هست رفت ام ار آی کبد گفتن توده های کبدت همانژیوم و خوش خیم هستن..حالا رفته کولونوسکوپی دکتر میگه یه توده بزرگ هست تودی روده اش😭 خودش نمیدونه هنوز ولی نمونه رو دکتر فرستادن پاتولوژی ببینن خوش خیمه یا بد خیم..دکتر خیلی ناامید مون کرد میگه از نظر من بدخیمه و متاستاز داده به کبد اون توده های کبد هم بدخیم هستن..وای بخدا دیوونه شدم اگه تجربه ایی دارین میتونین کمک کنین بگین من خودم ۱۹ سالمه کاری از دست برنمیاد واسه بابام انجام بدم فقط نشستم گریه میکنم😭😭😭😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤
اخه دکتر یجوری ناامید مون کرده اولش که گفت تا الان کجا بودین😔 عزیزم اگه میتونین یه صلوات واسه سلامت ...
عزیزم اصلا به حرف این دکترا نکن...مادر دوستم همینطور بود ..گقتن یه توده بزرگ ۱۳ سانتی تو روده شه...هیچی دیگه بعد گفتن تو کبد هم چن تا توده هست ...خلاصه دارو و دوا و نمونه برداری که شد متوجه شدن اون توده یه کیسته که بر اثر عفونت ایجاد شدهو عوارض کرونا بوده ..خدا رو شکر خوب شد ...نگران نباش ...اسی پدرتون وزنش هم کم شده؟؟اشتهاشون تغییری کرده؟؟یبوست ندارن الان؟؟
سلام عزیزم. حال الان تورو من ۵_۶ماه پیش داشتم.بابام شکم درد داشت و یبوست. بردیم بیمارستان گرفتن بستری کردن بعد یه هفته بستری بالاخره فهمیدن سرطان بدخیم روده هس و باید اورژانسی عمل شه.همون روز عملش کردن. الانم داره شیمی درمانی میشه.. راه سختی پیش داریم ولی همه امیدمون به خداست. خودش همه چیو درست میکنه. توکل به خدا. سریع درمانشونو شروع کنین که حتی یه روز و یه ساعت هم مهمه