2777
2789
عنوان

بزرگ ترین ترست چیه؟

207 بازدید | 15 پست

بزرگ ترین ترس من تنهاییه و تنها بودن مرگ عزیزانم 

بعدیش نرسیدن به خواسته هام.

چیزایی که باید اتفاق بیوفته و نمیوفته و من نمیدونم بلاخره اتفاق میوفته یا نه.

در واقع میشه گفت بلاتکلیفی

دقیقا منم مث تو

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترسم  مرگ بابا بود 

پدرم فوت شد  یکساله بابا ندارم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

الکی مردن بزرگترینه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

ترس گذرگاه فوق العاده ایه

ولی بخاوی توش بمونی و زمین گیرت کنه اصلا خوب نیست.

مثلا میزنم: انشالله خدا همه عزیزانتون رو سالهای سال براتون نگه داره. ولی بالاخره بعد از 120 سال خدای نکرده اتفاق میافته. حالا از الان ترس داشته باشی چی میشه؟ همین باهاشون بودن رو هم نمیتونی ازش لذت ببری. کل زمان الان رو از دست میدی. هر اتفاق ممکنه یه روزی بیافته. آینده رو که نمیدونیم کی اتفاق میافته. پس از الان براشون بهترین باش. کنارشون زندگی کن و از کنارشون بودن لذت ببر.

تنهایی وقتی پیش میاد که خودت نخای با بقیه تعامل خوبی داشته باشی. خودخواه که باشی تنها میمونی. علم و دانش ت رو بالا ببر. خودت رو بشناس. بهترین آدم رو برای کنارش بودن انتخاب کن.

ترس گذرگاه فوق العاده ایه ولی بخاوی توش بمونی و زمین گیرت کنه اصلا خوب نیست. مثلا میزنم: انشالله خ ...

عزیزم من چند تا از عزیزترین هام و از دست دادم برای همین این ترس توی وجودم نشسته و نمیتونم حتی مرگ یه نفر دیگه رو بچشم ببینم واسه همین از مرگ خودم ترس ندارم.همدم خوب انتخاب کردم اما همیشه ترس تنها موندن باهامه برای همین دوست ندارم زیاد پیر بشم.و من همیشه منتظر اتفاقاتی بودم که در شرف افتادن بود اما امروز  و فردا میشید و این لب مرز بودن خیلی آزار دهنده است لب مرز اتفاق افتادن و نیوفتادن مهم ترین و سرنوشت ساز ترین اتفاق زندگیتو بی خبری تو از سرانجامش.

عزیزم من چند تا از عزیزترین هام و از دست دادم برای همین این ترس توی وجودم نشسته و نمیتونم حتی مرگ یه ...

خودت هم میدونی یه جای کار ایراد داره.

خدا رحمتشون کنه. میتونم تا حدودی درک کنم چقدر سخته مرگ عزیزان. ولی خودت هم متوجهی که داری تمام حال رو از دست میدی. شاید هم داری از کنار اونها بودن لذت میبری ولی همیشه این نگرانی باهات هست. این نگرانی ها دقیقا تو رو بیشتر به مرگ نزدیک میکنه. اینو حواست باشه. 

به قول معروف : اگر یک لحظه غمگین باشی، یک لحظه شاد بودن را از دست خواهی داد.

الان تو دلت میگی ای بابا، این از دل من خبر نداره. بله خبر ندارم ولی میدونم که درست میشه. قطعا درست میشه. میدونم آدمها میتونن تغییر کنند فقط کافیه تو بخای و بهش متعهد باشی. تعهد تو باعث میشه بهترین اتفاقها برات بیافته. دلسرد نشی و انگیزه بیشتری برای زندگی و تموم کردن هدفهات داشته باشی

انشالله در کنار اونی که بهترینه برات بهترین لحظات رو داشته باشی. طول زندگی درسته مهمه ولی به عرض ش هم توجه کافی داشته باش.