2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه بیشتر خانوما مستقل نیستن و بیکارن 

از بیکاری هعی از حرف مادر شوهر و جاری منظور میگیرن

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

متاسفانه اینجا از فضایه بیرون گاهی اوقات مخرب تره

دقیقا بخاطر همین زیاد نمیام شایدم برای همیشه برم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اینکه بیشتر خانوما مستقل نیستن و بیکارن  از بیکاری هعی از حرف مادر شوهر و جاری منظور میگیرن

حس میکنم بعضی از حرفاشونم فقط بخاطر پربازدید شدنه

اخه بعضی چیزا واقعا با عقل جور در نمیاد

دقیقا بخاطر همین زیاد نمیام شایدم برای همیشه برم

سعی کن کم بیایی 

گاهی اوقات حسی که اینجا میده جایه دیگه نمیشه پیدا کرد

بقول معروف استفاده درست از هر چیزی صدمه ای نمیزنه

چیزی ک خیلی برام دردناکه خیانتو بی مهری شوهره واقعا اگه مردا خیانت نمیکردنو ب زنشون عشق میدادن خیلی از مشکلات پیش نمیومد

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
چند وقت پیش یه دختره 16 ساله تاپیک زده بود ازخیانت و سکوت پدرش و  تنهایی خودشو خواهر و برادره & ...

💔 

درسته تو مجازی مطرح میشه اما در واقعیتی داره اتفاق میفته...بجز معدود تاپیکهای دروغی ...گاهی هم پای کاربرها گریه میکنم و مدتها پیگیرم ببینم چی شد سرانجامش و حالش چطوره😞

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

یه چیزه دیگه ای که برایه خودم عجیب و دردناکه عذر میخوام از همگی

بیشعوریه یه عده ی خیلی زیادیه

طرف اومده تاپیک زده که من 30 سالمه هم درس خوندم و هم شاغلم

ولی همه دوستام ازدواج کردن و بچه دارن

منه نوعی میرم تو تاپیکش و بهش دلداری میدم که صبر داشته و زمان بندی خدا برایه هر کسی متفاوته

یه عده میریزن سره من از جمله استارتر ها و میگن تو مرد ستیزی

متاسفانه خیلی داریم از این ادما تو جامعه...

💔  درسته تو مجازی مطرح میشه اما در واقعیتی داره اتفاق میفته...بجز معدود تاپیکهای دروغی ...گاه ...

حقایقه تلخه جامعه مون لحظه به لحظه رو به افزایشه و این خیلی نگران کننده ست

منم دقیقا حاله شما رو بهم دست میده

اینکه توی دنیای واقعی دوروبرم ملت نهایتش دو تا بچه دارن بعد اینجا مردم با خوشحالی دنبال چندتا بچه ان نه اینکه بده نه اما برام عجیبه یا اینکه طرف متولد ۸۰ تا ۸۴ بعد دوتا بچه داره یا بچه ۵،۶ ساله دارن لامصب چندسالگی دادنت شوهر!پس چرا توی جامعه من خیلی کم میبینم از این چیزا!

کاربر سال ۹۲،۹۳ بودم و چون نام کاربریم رو یادم رفته دوباره اومدم 😍
اینکه توی دنیای واقعی دوروبرم ملت نهایتش دو تا بچه دارن بعد اینجا مردم با خوشحالی دنبال چندتا بچه ان ...

چند وقت پیش یه دختره متولد 86 ازدواج کرده بود و 20 روز بعدش جدا شده بود و حالا میخواست با پسر خالش ازدواج کنه!!

اینکه فک میکنن هرکی زودتر خراب کنن انگار کار خوبی کردن درحالی ک شاید طرف دلش به اون خوشه

با بدترین لحن صحبت میکنن

هرکی هرچی بزاره یا بگه رو پز میدونن

هرکی نظرش بگه و طبق میل نباشه یا حسوده یا عقده ای

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚