2777
2789
عنوان

دیگ کلافه شدم. شوهر شماهم هنگام عادت ماهانه....!

| مشاهده متن کامل بحث + 25566 بازدید | 254 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطره گل سرخ برای میل جنسیت و.  برو دکتر قطعا یه مشگلی هست که باعثشه

ممنون عزیزم استفاده میکنم، ولب میدونم مشکل اعتماد بنفس هم دارم خیلی

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍
رازیانه هم خیلی خوبه هم برای میل جنسیت هم سینهات سفتو بزرگ میکنه

ااخ سینه هام خیلی شلن اصلا بدریخت شدن باور میکنین سعیمو میکنم سینه هامو نبینم دست نزنم 

ااخ سینه هام خیلی شلن اصلا بدریخت شدن باور میکنین سعیمو میکنم سینه هامو نبینم دست نزنم 

روزی یک فنجان تخم رازیانه دم کن بخور هم شکم پهلوت کم میشه سینهات سفت میشه میل جنسیت  زیاد میشه و پوستت هم خوب میشه 

روزی یک فنجان تخم رازیانه دم کن بخور هم شکم پهلوت کم میشه سینهات سفت میشه میل جنسیت  زیاد میشه ...

حتما عزیزم از فردا امتحان میکنم ممنون❤🌹

خوش بحالتون شوهر دارین😁

دقیقا دلم شوهر میخواد

مردها درخواست ندن... یک نگاهی به کاربریم بندازین بفهمید اهلش نیستم!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

منم شل شدن خیلی ناراحتم از خودم بدم میاد اعتماد به نفس ندارم خواستم بدونی تنها نیستی مشکل خیلی هاست 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
منم شل شدن خیلی ناراحتم از خودم بدم میاد اعتماد به نفس ندارم خواستم بدونی تنها نیستی مشکل خیلی هاست& ...

عزیزم رازیانه که اون کاربری دیگه گفتن خیلی خوبه ، امتحان کن تاثیرگزاره فقط تو تایم پریودی نخور 

هیچی عزیزم آدما کلا طبعشون باهم فرق میکنه من مثلا خودم خیلی گرمممم بعضی موقع ها دیگه روم نمیشه به شو ...

منم تاگرمی بخورم جوش میزنم🤣

اون قضیه رومیگم چطور گرمی😂

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......